"KAD ČUJU KOLIKO IH IMAM, KAŽU DA SAM LUD": Ova porodica ima najviše dece u Srbiji! Najmlađe ima 5 godina, imaju i unuke

Ovo je blago porodice Nikolić!

Printskrin, Youtube/ Glas Zapadne Srbije

Deca su pravo bogatstvo, a Dobrica i Svetlana Nikolić iz sela Roanda kod Svilajnca, mogu da se pohvale možda i najvećim bogatstvom u Srbiji. U njihovom domu već 22 godina nije bilo dana da se ne čuje dečija graja.

Venčali su se kada je Dobrica imao 20 godina, a Svetlana 16 i od tada kreće njihova najlepša avantura. Zahvaljujući njima vrata škole ovog sela još uvek su otvorena, iako je su iz sela mnogi pobegli.

Oni danas mogu da se pohvale sa 15-oro zajedničke dece, 10 sinova i 5 ćerki.

"Moj otac je imao dvoje dece, a moja baba devetoro ili jedanaestoro", rekao je Dobrica u emisiji "Nećete verovati" Glasa Zapadne Srbije, a onda je ušao u kuću da predstavi svoju porodicu.

Njihovo najmlađe dete ima pet godina, a prvo su dobili blizance, dva sina koja danas imaju i svoju decu.

"Sve se stigne. Jeste obaveza, ali evo u školi je samo petoro dece... Da nije naše dece, škola bi se zatvorila", kratko kaže Svetlana, koja je istakla i da njene ćerke umeju sve - i da mese hleb, prave kolače, ručak, večeru, završe poslove u štalu...

"Neko kaže da sam lud kada čuju koliko imam dece", otkrio je Dobrica, a ono što je najbolje jeste da priznaje da svoju decu ne vaspitava batinama i da su svi poslušni i dobri učenici u školi.

Pogledajte ovu veliku porodicu:

(Yumama)