Velike porodice su zaista pravo blago, a onima koji imaju jedno ili dvoje dece je verovatno nezamislivo kako izgleda život roditelja koji imaju desetoro ili više dece.

Tifani i Bendži Nelson iz SAD-a imaju 16 dece, od čega su sedmoro biološka deca, a devetoro je usvojeno. Jedna od njihovih ćerki je pokazala kako izgleda kuća u kojoj živi 18 ljudi, ali i kako izgleda njihova svakodnevica.

Život sa 16 dece TikTok/kennadee_haddock

Kena Di Hedok (25) je pokazala kako izgleda imanje na kojem živi sa roditeljima i 15 braće i sestara, a između ostalog, istakla je da imaju tri frižidera, pet zamrzivača i dve mašine za pranje sudova.

Osim toga, vidi se da imaju veliki trpezarijski sto, čiji se središnji deo okreće, kako bi svako lakše mogao da dohvati hranu koja se nalazi na stolu.

Pored dosta opreme i stvari koje su potrebne ovako velikoj prodici, Kena je pokazala i kako izgleda sudopera nakon samo jednog porodičnog obroka – puna je prljavih sudova.

Ova porodica ima i veliko dvorište gde mogu da uživaju, a umesto porodičnog auta imaju minibus.

I dok su neki bili oduševljeni i iznenađeni životom ovako velike porodice, drugi su ovu devojku optužili da je videom zapravo samo htela da se pohvali da je bogata. Međutim, mnogi su je u komentarima branili, ističući da ljudi i moraju da budu bogati da bi izdržavali tako porodicu koja broji 18 članova.

BONUS VIDEO:

Brat sestri poklonio omiljenog medu TikTok/ tammyhembrow

(Yumama/N. Z.)