Razvedena mama troje dece počela je da izlazi sa razvedenim muškarcem koji iz prethodnih brakova ima čak petoro mališana i nije bila sigurna, da li je on baš pravi izbor za nju.

Tvrdila je da je tek počela da izlazi sa njim, i iako je činjenica da njen izabranik ima decu ne odbija, ona nije sigurna u njegovu prošlost, s kim se sve zabavljao i rekla je da su joj prijatelji rekli da se ne upušta u tu vezu. Anonimna žena je rekla da njegovo najmlađe dete ima godinu dana, a najstarije 16 godina ali i da bi se osećala kao "licemer" ako bi ga napustila, jer sa bivšim mužem ima troje dece.

Rekla je da misli da je njegov odnos sa sve tri majke svoje dece "prijateljski" i da se brine za svih petoro svakog drugog vikenda i plaća alimentaciju. Nije sigurna da li bi trebalo da nastavi da ćaska i provodi vreme sa njim jer se pita da li je nešto "čudno" pošto je imao tri neuspele veze.

Mama je tada otišla na Mumsnet portal da pita druge šta misle: „Da li biste nastavili da razgovarate sa muškarcem kojeg ste upoznali (lično) ako vam je rekao da ima petoro dece sa tri žene? Najmlađe ima godinu dana a najstariji 16 godina.) Prema onome što je rekao, odnos sa majkama njegove dece je korektan, ima 3 sa prvom mamom, zatim jedno sa drugom, i još jedno sa trećom. Decu viđa svaki drugi vikend i plaća alimentaciju za svo petoro."

 Zatim je dalje opisala da ona sama sa bivšim partnerom ima troje dece i dodala: “Osećam se licemerno što se čak i pitam da li nešto nije u redu… da sa tri žene stvari nisu išle, da je on imao poslednje dvoje dece prilično rano u svakoj vezi i da najmlađe ima samo 1 godinu, a ta veza je prekinuta pre 6 meseci…”

Druge mame su požurile da iznesu svoja mišljanja, pošto je jedna prokomentarisala: „Sa tri bivše da se nosim?! Nema šanse“, dok je druga dodala: „Ne vidim budućnost. To je previše rasporeda za žongliranje. Kao maćehi, dovoljno mi je teško sa samo jednom bivšom." Treća se nadovezala: "Crvena zastavica je, bilo da je muškarac ili žena. Nema šanse."

Međutim, neki su je podržali: “Najlepši muškarac sa kojim sam ikad izlazila imao je troje dece sa dve različite mame, sličnog uzrasta kao što kažete, a najmlađi sin je imao samo dve, dok je najstariji imao 15 godina. Obe žene su bile veoma problematične, jedna je bila alkoholičarka, a druga je imala poremećaj u ishrani. Bio je sa decom sve vreme, divan pravi gospodin i vredan radnik, samo je bio veoma nesrećan.”

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Majka irskih trojki TikTok/taelynmacdonald