Kristina Ozturk ima samo 26 godina, a već je majka 22 dece – dobro ste pročitali! O ruskoj blogerki koja je 21 bebu dobila pomoću surogat majke svetski mediji pišu već nekoliko godina, tačnije otkako se saznalo da je između marta 2020. i jula 2021. dobila 21 bebu sa svojim suprugom, turskim milijardergom Galipom (57).

Kristinino najstarije dete je ćerkica Viktorija koja ima osam godina, i to je njeno biološko dete koje je dobila u vezi sa prethodnim partnerom. Pored toga, ona ima 14 dece stare četiri godine, šestoro dece od tri godine i najmlađu ćerku Oliviju koja je rođena 2021.

Ova mama ističe da često dobije negativne komentare u vezi sa tim da "kupuje decu" pošto ih je dobila uz pomoć surogat majki, ali dodaje i da ne planira da se na ovom broju zaustavi.

Kristina inače u svom domu živi sa čak 16 dadilja, a u februaru prošle godine, ova mama koja je platila više od 160.000 evra surogat majkama, izdala je i knjigu u kojoj piše o svom iskustvu majke 22 mališana.

Ona je inače na društvenim mrežama redovno izveštavala pratioce o svom životu, pa je tako ispričala i da dadilje žive u sobama u blizini dece, a imaju i svoju kuhinju gde mogu da poruče hranu.

Majka 22 dece istakla je da su, u periodu kada su mališani koristili pelene trošili po čak 20 velikih paketa pelena nedeljno, kao i 53 paketa mlečne formule za bebe.

BONUS VIDEO:

Brat sestri poklonio omiljenog medu TikTok/ tammyhembrow

(Yumama/N. Z.)