Možete pročitati sve knjige iz psihologije i pedijatrije, biti doktor medicinskih nauka, nastavnik godine, ali će vam svekrva ipak biti pametnija od vas. Samo prihvatite to, kako prenosi Buzzfeed.

Ovo su ispovesti 7 žena, koje su njihove svekrve otvoreno nisu volele, čak ni u trudnoći:

1. „Nije poštovala to što ne želimo da imamo decu. Kada smo se venčali, njegova mama nas je pritiskala da imamo dete iako ga nismo želeli. Otišli ​​smo sa njom na produženi odmor, nekoliko godina nakon što smo se venčali. Ponašala se super čudno sve vreme i bila je zaista fina. Spremala mi je obroke i mnogo smutija. Tokom odmora sam izgubila svoju kontracepciju i nisam mogla da je nađem. Kada smo se pakovali, otvorila sam njenu fioku i našala je u njenoj sobi. Pronašala sam zdrobljene prenatalne vitamine i biljne smutije za plodnost. Bila sam histerična i uradila sam test na trudnoću. Na kraju sam saznala da sam trudna, i ne mogu da vam kažem koliko sam bila ljuta na nju. Zadržali smo bebu i podneli zabranu prilaska protiv nje. Gledajući unazad, bila sam zaista glupa i trebalo je da budem opreznija. Volim svoje dete, ali volela bih da sam mogla da sačekam da budem starija da ga imam.

2. „Ako se smeje tvom poniženju, samo beži. Mrzeli smo se (uglavnom zbog ovoga), ali kada sam bila u osmom mesecu trudnoće sa prvi put, morala sam da ostanem sa njom jer nismo mogli da priuštimo stan. Bio je to pravi pakao. Nosila sam blizance i bila sam džin. Imala sam dosta problema sa pokretljivošću jer imam jako malu građu, a nosila sam dva velika blizanca. Spustila bi stvari na pod i smejala se kada nisam mogla da ih podignem. Takođe bi me snimila kako se gegam do kupatila.
Spakovala je moju odeću za trudnice kada sam bila u porodilištu (rekla je da je to bio nesrećan slučaj) i kupila mi odeću za nekoga ko je bio trudan samo pet meseci. Bila mi je super tesna i učinila me toliko očajnom. Takođe bi rekla da sam je 'muškarac' kada nisam mogla fizički da sklopim noge jer sam bila toliko trudna. Takođe, više puta sam se upiškila jer me je gurala po stomaku kada sam morala da piškim. Toliko je mrzim."

3. „Crvena zastava moje svekrve je bilo to što je: Sve je nazvala po svom sinu (mom mužu) — njen mejl je njegovo ime, njene registarske tablice, njene lozinke i tako dalje. Opsednuta je njim, a on je jedva toleriše, i ona je nekako shvatila da je to moja greška. Ali on ju je izbegavao od dana kada sam ga upoznala! On ima 40 godina... Vreme je da ga pusti."

4. „Obožavam svoju svekrvu. Ona je sjajna žena i baka. Međutim, ona ima dosadnu naviku da me ne pita direktno ni o čemu. Prošle godine, kada je moja ćerka ostala kod nje nekoliko nedelja tokom leta, posebno sam je zamolila da se uzdrže od gledanja dva određena filma u bioskopu jer sam želela da ih vidim sa svojom ćerkom. Svekrva ju je odvela na jedan od njih namerno.”

5. „Posvađali smo se kada sam pokušala da se pozabavim nekim od njenih neprimerenih komentara. To je bilo pre mnogo godina, a porodica mog muža još uvek pokušava da nas raskine i 'savetuje ga' da ja nisam žena za njega. Dobro. Imamo kuću i očekujemo naše prvo dete zajedno. Nažalost i razumljivo, mom mužu može biti teško da se snađe u tako toksičnoj porodici (oni su mu uradili i rekli mnoge druge strašne stvari), što je srceparajuće.

6. „Ako bi pokušao da prekine telefonski razgovor jer smo bili usred sastanka, njegova mama bi pokušala da ga okrivi što nije ostao na vezi, govoreći stvaki poput 'U redu je, ne želiš da pričaš sa mnom, razumem.' Ona je tako često kod nas, pokušavala je da se ponaša kao da živi sa nama. Tuširala bi se u našoj kući umesto u svojoj. Sada čekamo naše prvo dete. Ona je već direktno išla protiv mojih želja, ne mogu a da ne brinem da će aktivno da dovede moje dete u opasnost jer ne želi da radi ono što tražim.

7. „Kada sam bila jako trudna i veoma emotivna, i tokom 'ležernog' ćaskanja dok je moj tadašnji dečko bio na poslu, njegova mama mi je rekla da mrzi ime koje sam odabrala za svoje dete. Nazvala sam ga po svom preminulom ocu. Da ne spominjem, ovo je ista žena koja je napravila darivanje bebe sa svim svojim prijateljima, a kada sam pitala gde je moja porodica, nazvala me nezahvalnom."

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Mama ima super trik kako da deca očiste sve za sobom TikTok/fawn_design