Britanska influenserka dospela je na naslovnice sa svojim TikTok video savetima o tome kako da se uštedi novac zimi, jer je otkrila da dozvoljava svojim sinovima da se goje da bi smanjili račune za grejanje.

Klaire de Lis je ranije bila na naslovnim stranicama rekavši da stavljanje cigli u rernu može duže da je zadrži topliju i da bi svako trebalo da investira u više ćebadi, dukseva i vunenih čarapa. Tvrdila je da zbog toga pet godina nije imala potrebu da koristi grejanje.

U video snimku objavljenom na društvenim mrežama, ona je rekla da je jednom od svojih sinova kupila masivnu duksericu koja je na njemu "kao šator" da bi ga zagrejala. Takođe je rekla: „A druga stvar koju radim, što je mnogo više uspeha dalo kod mog mlađeg nego kod starijeg sina je, iskreno, samo ih pustim da se ugoje preko leta. Razlog za to je zato što želim da zaista nose svoju izolaciju sa sobom kako ne bi mogli da je skinu usred hladnoće.

Majka je dalje opravdavala svoju odluku, jer je tvrdila da neće na silu hraniti svoju decu.

Dodala je: „To ne znači da ih prisiljavam da jedu, jer želim da nauče balans kada im je stomak pun a kada ne'.

Influencer, koji ima preko 30.000 pratilaca na TikToku, dodala je: „Želim da nauče da imaju zdrav odnos sa hranom. Ne želim da na ovaj ili onaj način idu u krajnost. Ali zimi, to čini apsolutno ogromnu razliku jer moj najmlađi zaista voli hranu i vrlo ga je lako naterati da jede. I nikada ga ne bih terala da jede više nego što želi, ali zimi je on taj kome je retko hladno.

Klair de Lis, čije objave imaju blizu milion lajkova, rekla je da prirodni dodatni sloj takođe daje rezervu energije i da se ne brine kada joj se najmlađi razboli, što nije slučaj sa najstarijom.

Korisnici društvenih medija bili su otvorenih usta na ženin savet, ali su mogli da vide „logiku“. Jedna žena je napisala: "Iskreno, vrlo utemeljena logika."

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Mama se posvađala sa kasirkom TikTok/samanthamary1989