Porodično letovanje predstavlja razlog za radost, ali putovanje sa decom često može da donese razne izazove. Osim temperature, virusa, peska u kupaćem, vrućine i nošenja puno stvari, jer nikada ne znate šta će vam zaista zatrebati, prave turbulencije mogu nastati kada je na moru kišni dan i kada ste sa mališanima zatvoreni u apartmanu ili hotelskoj sobi. Jedno takvo iskustvo sa letovanja sa decom podelio je tata iz Srbije.

Njegov video snimak nasmejao je mnoge i postao je viralan na društvenim mrežama, a mnogi roditelji su u komentarima pisali da je i kod njih slična situacija i da ga potpuno razumeju.

"Treći dan na moru i ovo letovanje je postalo 10 posto skuplje jer je padala kiša i jedan dan nam je propao. Dobro, nije baš propao jer smo se igrali ceo dan sa decom u sobi i njima je bilo super, a deca su ukras sveta a glupa kiša i dalje pada, mogao sam i kod kuće da animiram decu i da jedem dosta lošiji ali dosta jeftiniji giros." - rekao je tata i dodao:

"Bilo kako bilo uveče je moja žena došla na genijalnu ideju – da deci iz kola izvadimo trotinete, što je značilo da su postali duplo brži i da moram da trčim duplo brže, dok se izvinjavam ljudima u prolazu, na nekoliko svetskih jezika sa vrlo lošim izgovorom. Imali smo i problem, jer Vukanov trotinet nije mogao da se sklopi, ali nažalost, kasnije sam ja uspeo u tome, pa ni njega više ne mogu da stignem. Kao i svakom dobrom majstoru ostao mi je jedan deo viška – u prevodu, nikada više nećemo moći da ga rasklopimo. Mojoj ženi se ispunila želja da pliva po kiši, a spasilac nam nije dao da to uradimo u bazenu, jer može da udari grom i onda svi pozelenimo. Mislim da mu engleski nije jača strana. Na kraju, dan nije skroz propao jer smo opet išli u mini disko. Mrzim mini disko“, zaključio je šaljivi tata, prenosi Zadovoljna.rs.

Sam naziv videa je "A je li stvarno ovako izgleda letovanje sa decom?", a ispod snimka su se nizali komentari: "Ne, u stvarnosti je još gore!; "Ovako je uvek, a ne samo na moru."; "10 godina sam se molila: samo da kiša ne pada."

Letovanje sa decom Twitter/Minjica80

 BONUS VIDEO:

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA Kurir teleivizija

Izvor: Yumama