Tinejdžerka je ostala šokirana kada je otkrila da je trudna tek kada je krenula da se porađa, iako je imala redovnu menstruaciju. Brijana Blanton (18) iz Južne Karoline, hitno je prebačena u bolnicu nakon što je njena mama pomislila da ima užasne napade bola zbog kamena u bubregu.

U haosu od jakih bolova, odjednom joj je krenula voda niz noge. Prvo je pomislila da je urinirala, međutim ubrzo je shvatila da je zapravo pukao vodenjak. Osetila je još jače bolove i nagon za napinjanje, tada je shvatila da je sa njom sve u redu i da se zapravo porađa.

Brijana je imala zagonetnu trudnoću. Iako je ovo medicinsko stanje retko, nije nemoguće. Većina žena u tom slučaju nemaju nikakve simtome, čak ni izostanak ciklusa.

"Celo leto je prošlo nisam imala nikakav osećaj da sam trudna. Bila sam u bikiniju i majicama, ali nikada se nisam ugojila niti sam osećala neke druge simptome. Čak sam redovno imala menstruaciju i nikada mi nije kasnila", objašnjava Brijana svojih devet meseci koje je provela ne znajući da je trudna.

Nakon što joj je pozlilo od hrane čak je uradila i test na trudnoću koji je bio negativan. U septembru iznenada rodila se zdrava devojčica.

Brijani je trebalo vremena da se suoči sa činjenicom da je tako mlada postala mama.

"Srećom imam iskustva u radu sa decom. Nakon rođenja moje bebe sve je nekako krenulo prirodno i brzo sam osetila taj majčinski instikt i potrebu da se brzo snađem. Iako je moja bebica došla kao veliko iznenađenje, ona je zapravo veliki blagoslov i ni za šta na svetu ne bih menjala to što sam postala mama, pa čak i ovako mlada", objasnila je Brijana.

(Yumama)