Nije retkost da deca budu krupnija od svojih vršnjaka, ali kada se pojedine mame pohvale da imaju "bebu džina", ljudi budu u neverici. Džeki je često aktivna na TikTok-u i obožava da objavljuje snimake svoja dva sina. Ova mama je jako brzo postala popularna, jer su njena deca toliko nerealno velika za svoj uzrast da je mnogi optužuju da koristi filtere.

Stariji od dve godine i mlađi brat od deset meseci jedva staju u kadar, a dojenje bebe za Džeki je poseban izazov. Mnogi se pitaju kako je to moguće, međutim u jednom videu Džeki otkriva da njen najmlađi sin od deset meseci sa svojih 13 kilograma, može da pojede celu činiju nudla, 27 američkih palačinki i voćni pire, a potom da ipak traži mamino mleko.

Iako mnogi u komentarima ističu da su preslatki i dive se mami kako može da ih drži, više je onih koji je optužuju da je to posledica velike količine hrane i da time može da im uništi zdravlje:

džeki 2.jpg
TikTok/jackiekxhl/screenshot Džekijeva deca

"Oni pojedu koliko i odrasli čovek!", " Možda su slatki, ali kasnije će imati ozbiljne zdravstvene probleme", " Toliko su veliki da treba da plaćaju kiriju".

Pogledajte video:

Beba džin TikTok/jackiekxhl

 Drugi su joj se u komentarima divili: "Devojko ti si boginja ako si rodila to dvoje", "Da li ste dobro, tamo dole?", "Kladim se da će biti odlični u košarci?".

 (Yumama)