Slikarka i šampionka u paratekvondou, Dejana Bačko, poznata i kao Devojka sa krilima, objavila je video svoje tek rođene ćerkice Laure kako je presvlači stopalima. Nakon što je nedavno postala mama, Dejana skoro svakodnevno ljude ostavlja bez teksta na koji način se snalazi u roditeljstvu. Iako ima hendikep, ona ne krije svoju sreću što se ostvarila u ulozi mame i ništa joj nije teško .

Poslednji u nizu snimaka Dejana je pokazala kako presvlači bebu stopalima i to bez ikakvih problema i poteškoća. Snimak je jako brzo postao viralan, a komentari su se samo nizali: "Samo hrabro! Bravo! Svako ko se požali na nešto u životu treba da odgleda ovaj video", "Svaka čast", "Hrabra ženo!".

Iako je Dejana rođena bez ruku, ona je naučila kako da koristi stopal umesto njih. I pre nego što je postala mama, često je na svom Instagram profilu objavljivala snimke kako slika pomoću prstiju na nogama, kako trenira i putuje. Međutim, sada je sva njena pažnja usmerena na ćerkicu u kojoj iz dana u dan sve više uživa.

Pogledajte snimak kako presvlači svoju ćerkicu:

Devojka sa krilima presvlači bebu stopalima Instagram

 (Yumama)