Sve više roditelja na društvenim mrežama kači snimke objave pola bebe. Iako su to dirljivi momenti koji svaki roditelj željno iščekuju i iskreno se tome raduje, postoje i oni snimci koji bolje da nisu izašli u javnost.

Jedan tata izazvao je burne komentare na svoju reakciju kada je saznao da će i treće dete biti ćerka. Na snimku se vidi kako buduća trostruka mama otvorila kišobran, u tom trenutku razletele su se roze konfete što je značilo da će ovaj par dobiti još jednu ćerku. Tata ne samo da je bio razočaran, nego je pobesne na činjenicu da neće dobiti sina.

Iako se mama smejala, videlo se da joj je neprijatno zbog ponašanja supruga."Beba Falton broj 3 je… Kunem se da je srećan", napisala je mama u opis snimka koja je skupila 51 milion pregleda.

Negativnih komentara je bilo bezbroj:

"Koliko teško mora biti lažno se smejati kad ti muškarac slomi srce", "Prava je tuga da ovakav muškarac ima troje dece", "Sviđa mi se što je ova žena ignorisala muža i pokušala da bude srećna zbog svojih ćerka. Odlična mama i patetičan otac", "Žalosno je što će jednoga dana beba videti taj video", "Njegova reakcija je sramotna", "Užasno ponašanje muškarca", samo su neke od poruka.

Nažalost ovakava reakcija muškaraca nije retkost, posebno u Srbiji. I dalje postoji ta jaka želja očeva da dobiju sina. I koliko god ljudi pričali "važno da je živo i zdravo" očigledno da u nekim porodicama to nije najbitnije.

Pogledajte video:

Otkrivanje pola bebe i razočarenje tate tiktok/kc.fulton

(Yumama)