Svaki otac želi da zaštiti svoju ćerku, ali Manuel Morer je otišao korak dalje i dok mu je ćerka još mala odlučio je postavi granicu u zabavljanju sa momcima. Na snimku, od 20 milona pregleda, dao je devojčici prazan papir i olovku, a ispred je stavio majicu na kojoj velikm slovima piše " bez dečka do 2041. godine"

"Ugovor potpisan, potvrđeno je", dodao je Morer. Iako je ideja bila simpatična i mnoge je slatko nasmejala, na veliko iznenađenje, ovaj tata je postao meta brojnih kritika:

"Nikada nisam video da to muškarci rade sa svojim sinovima ili da im postavljaju ograničenja po pitanju toga kada mogu početi da izlaze", glasio je jedan od komentara.

Čak je i aktivistkinja za rodnu ravnopravnost Đina Martin prozvala video i rekla da on jasno podstiče običaj prema kome očevi ne dopuštaju ćerkama da izlaze na sastanke sa momcima. Objavom na Instagramu poručila je da je "umorna od ovakvih stvari na TikTok-u":

"Male devojčice nisu slabe i ne treba da ih štite očevi koji žele da ispadnu heroji. Nemojte ih ograničavati, pokušajte da ih osnažite da budu samostalnije i donose prave odluke", dodala je.

Pogledajte video:

Tata potpisuje ugovor sa ćerkom TikTok/manelhenr

(Yumama)