Ako ste u nedoumici koliko dece želite da imate, evo šta vam predviđa vaš horoskopski znak.Svi ćemo se pre svega složiti da su roditelji ključni faktor za ovako ozbiljnu odluku, ali nije na odmet malo da se zabavite svojim znakom na ovu temu.

Ovan

Zvezde su za ove prave borce isplanirale troje ili četvero dece. Samouvereni, snažni i jasno definisani, rođeni su vođe. Ambiciozni su i imaju velike planove, sasvim je razumljivo da im je cilj da stvore veliku porodicu. Mama Ovan često zna da postane nestrpljiva ako deca nisu dovoljno brza u svojim postupcima.

Bik

Poznati su po svojoj mirnoći i harmoniji. Cilj im je da imaju dvoje dece, jer ih više od toga može iscrpeti. Divni su roditelji jer imaju strpljenja i volje odgajati dete. Bikovi vole postavljati visoke standarde, ali se i opiru promenama. Više od dvoje dece za njih bi bila noćna mora. Imaju vrlo snažne porodične vrednosti i na tome insistiraju. Deca su im uvek na prvom mestu, čak i u odnosu na njihovo zdravlje. Trebalo bi da porade na tome, jer to kasnije može uzrokovati mnoge probleme.

Blizanci

Sigurni smo da ne bi bilo iznenađenje da Blizanci dobiju blizance. Glavna karakteristika mame u ovom znaku je da deci nikada neće biti dosadno. Ipak, možda imaju vrlo malo strpljenja. Ako ne dobiju blizance, sigurno će imati barem dvoje-troje dece. Ne vole da budu sami pa su im deca jako bitna. Ne bi bilo čudno da imaju puno više dece od navedenog. Vrlo su zabavni roditelji, vole zabave i spontana druženja. Vole voditi decu u parkove, šetati, zabavljati se. Ali, njihova dvojnost ponekad zna doći do izražaja pa će vrlo lako promeniti raspoloženje.

Rak

Rakovi su prave mame zodijaka. Njima je to prirodno. Zvezde im predviđaju dvoje dece, ali sa nekoliko godina razlike.Sa Rakom će toplina i okolina puna ljubavi biti sasvim normalna. Sagradiće dom pun sreće i sloge. Ponekad znaju biti previše zaštitnički nastrojeni jer nemaju lako poverenje u druge. Mekani su i osetljivi, pa im treba nekakav odmor kako bi izvukli dvoje dece.

Porodica
Shutterstock Porodica

Lav

Zvezde su planirale između dvoje ili četvero dece. Multitasking je njihova stvar, tako da lako mogu da balansiraju sa više dece. Vole zapovedati i imati poštovanje, ali mogu biti jako zabavni i organizovati puno zanimljivih aktivnosti tokom dana. Po tome su poznati. Ako lavovi odluče postati roditelji, ništa im ne može stati na put.

Devica

Previše dece može biti jako stresno, pa je jedno dete idealno za njih. Od strogih planova za igru, trening, domaći zadaci, vrlo su organiziovani i vole da sve bude gotovo na vreme. Mnoga deca remeti im planove u karijeri i životnim ciljevima. Neki od njih su hrabri za još jedno dete, ali to bi bilo sve. Deca Device će sigurno imati lepe manire i ponašanje, jer ne vole grubost. Uvek će biti usmereni na to da detetu daju najbolje.

Vaga

Žele ravnotežu, jednakost, fair play pa im je dobra odluka imati dvoje, četvero ili šestero dece s obzirom na to da vole buku i društvo. Vaga je mirna mama, ugodna i draga, tako da ih ni najveći napadi ljutnje neće poremetiti. Imaju talent biti skoz kul kada svi oko njih vrište. 

Škorpija

Oni su u stanju imati celu vojsku dece. Vole biti okruženi voljenima. Ako ne trinaest, imat će najmanje troje dece. Vole izazove i daju sve od sebe bez obzira šta rade. Vole učiti, istraživati, testirati različite metode roditeljstva kako bi pronašli ono što im najviše odgovara. Rađaju se kao vođe koji rade na tome da deca budu moćna kakva jesu. Ipak, treba paziti na njihovu impulsivnost, jer je nekada teško kontrolišu. Vrlo su zaštitnički nastrojeni roditelji koji odgajaju vernu decu.

Strelac

Oni su energični i avanturisti vrlo znatiželjne prirode. To ih čini cool roditeljima koji se odlično zabavljaju. Nemojte se iznenaditi kada njihova odluka da budu roditelji ne dođe tako lako. To nije u njihovoj prirodi. Ako imaju dete, verovatno će i ostati na tome. Međutim, kada su roditelji, daju najbolje za svoje dete. Njihova deca nikada neće biti usamljena, jer će uvek imati okupljanja, druženja, igre i prijatelje. Deca Strelaca imaju veliku slobodu, jer su im roditelji otvorenog uma i vole humor.

Porodica, roditelji, deca
Shutterstock Porodica

Jarac

Imati troje dece je vrlo lak posao za Jarca. Imaju sposobnost u pravilu sve raditi i istovremeno održavati decu, kuću i karijeru. A kad su zabrinuti, nema toga što dobar plan ne može rešiti. Sigurni su u sebe i sve mogu podneti. Disciplina je na prvom mestu, oni su glavni. Nemaju želju biti najbolji prijatelji sa decom. Imaju jak osećaj za porodičnu tradiciju. Imaju problem sa prihvatanjem ako dete nije ono što očekuju, pa postaju hladni i distancirani, a ne ljuti. Jarci bi trebalo poraditi na tome, jer će se ovakve situacije sigurno dogoditi. Uostalom, oni su deca.

Vodolija

Vole avanture i slobodu pa su im zvezde isplanirale jedno dete. Vodolija se može ponašati kao introvert – sramežljiv i tih. Međutim, njihova deca znaju da su ljudi koji vole zabavu. Ako su raspoloženi, odlični su partneri za igru. Ponekad znaju previše da razmišljaju i tada ne žele imati društvo oko sebe. Iako im je ponekad potrebna samoća, dobra stvar je što je ona kratkog veka. Oni su sjajni roditelji jer su uvek spremni da saslušaju i pomognu.

Riba

Oni mogu imati celu školu dece. Definitivno mogu imati petero ili više dece. Puni su ljubavi i emocija i spremni su za put odgajanja ovih malih duša. Zbog empatije koja ih krasi, savršeni su roditelji. Oni su fleksibilni i vrlo se lako prilagođavaju. Čini se da je njihovo roditeljstvo potpuno bezbolno, pa mnogi traže njihov savet.

(Yumama)