Alia Luis iz Velsa rodila je devojčicu Arlu pre gotovo tri meseca. Iako je već pri samom porođaju videla da njena ćerka ima jako neobičnu frizuru, tek nakon što su je ona i suprug okupali, imali su šta da vide - devojčica je imala frizur na kojima bi mnogi mogli da joj pozavide.

Ova malenica je postala atrakcija na društvenim mrežama, i pored brojnih komentara koji su oduševljeni njenom frizurom, ima i onih koji su zabrinuti za zdravlje male devojčice. Naime, pojedini korisnici veruju da ovakva kosica može da ukazuje na neku genetsku bolest ili alergiju na kravlji protein.

Međutim, mama pratioce uverava da je njena ćerka potpuno zdrava i da jednostavno ima gustu kosu koja je postala njen zaštitni znak. "Koliko god joj pokušavali da raščešljamo kosu ili da joj namestimo da stoji na dole, nema šanse. Jednostavno se uvek izdigne",objasnila je u jednom od svojih brojnih videa na TikTok-u.

Mama se nada da će devojčica ovakvu kosu imati i kada poraste. "Biće prava atrakcija, i baš zato što je tako posebna meni se jako sviđa i srećna sam što ima takvu kosicu".

Pogledajte koliko je slatka:

Beba sa gustom kosom TikTok/aliyahlewisxx

 (Yumama)