Eši Bajns je postala jako brzo meta kritika zato što se pohvalila da je otišla za vikend sa prijateljicom i ostavila četvoromesečnu ćerkicu kod kuće sa sinom Tajom (6) i sa svojim suprugoma Stiven Evansom. Iznenađena brojnim kritikama kako nije dobra majka i ne brine o tako maloj bebi, fitnes influenserka je objasnila:

"Znam da me svi sada osuđuju, što sam je ostavila na 48. sati. Volim je, ali volim i svoje prijatelje i putovanja. Volim da radim zabavne stvari samo za sebe i zbog sebe. Verujem suprugu, i srećna sam što mogu da odem bezbrižno znajući da je moja ćerka srećna i sigurna", napisla je uz fotografiju sa ćerkom.

Ona priznaje da je teškog srca donela odluku da ode i ostavi malu ćerku, zbog čega su joj jako teško pale brojne kritike na račun njene odluke.

"Mislim da nije uredu da druge žene misle da je to pogrešno. Dobila sam poruku - kako sam mogla da ostavim ćerku tako dugo sa suprugom. Pa zar bih imala decu sa nekim kome ne verujem? Da li je pogrešno da ostavim svoju decu sa njihovim ocem? Kada moj suprug to isto uradi, niko mu ništa ne kaže loše.", nastavila je i zamolila sve žene da imaju malo više obzira za ovakve situacije.

"Želim da poručim mamama da je uredu da imaju i svoj život mimo porodice. Ponekada nam je svima potreban odmor, i ne treba zbog toga međusobno da se mrzimo", zaključila je.

(Yumama)