Prirodno je da se žene tokom trudnoće ugoje nekoliko kilograma, ali jedna trudnica je otkrila da zbog toga što je počela da nosi garderobu za broj veći, svekrva neprestano posramljuje. Sve je počelo kada je prvi put primetila da joj svekrva daje manje porcije obroka kada su kod nje u poseti, a kap koja je prelila čašu jeste to što joj je zabranila da jede kolače na sopstvenoj proslavi u čast trudnoće.

Nakon što je svoju snajku upozorila da joj ne treba toliko hrane, svekrva nije stala, čak ju je i vređala. To je navelo trudnu ženu da potpuno odustane od proslave, ali joj je i napravilo velike probleme u braku. Šokantnu priču ova buduća mama je podelila na Redditu, pitajući se da li je pravilno postupila.

Ona je na samom početku otkrila da je čitavu zabavu organizovala njena svekrva jer je suprug odbio predlog da njena sestra, buduća tetka, organizuje događaj.

"Stigli smo na proslavu, moja svekrva je bila zadužena za posluživanje gostiju. Imala je samo kolače i sok. Ogladnela sam pričajući sa ljudima i ustala sam da pojedem kolač. Čim sam stavila ruku na njega, svekrva me uhvatila i rekla da sam se već dovoljno udebljala i da ako nastavim toliko da jedem, njen sin neće biti srećan pored 'velikog morža'", započela je priču ova buduća mama.

U tom trenutku bila je šokirana, ali njena svekrva ju je samo pogledala i nije želela da se izvini. To je buduću mamu navelo da napusti zabavu istog trenutka.

"Njena ćerka me zaustavila i rekla mi je da ne mogu da odem usred zabave i da tako osramotim porodicu. Rekla sam joj da kaže svojoj mami da ode, ako želi da ja ostanem, ali mi je odgovorila: 'Jesi li luda? Ona je moja mama! Želiš da je izbacim pred svima?'. Okrenula sam se i nastavila da hodam."

Snajka, svekrva, svađa
Shutterstock Svekrva i snajka

Međutim, po povratku kući naišla je na nerazumevanje supruga. On nikako nije podržao njenu odluku. Umesto toga, došao je kući besan i osudio je zbog njene reakcije jer je njemu to što se dogodilo samo 'sitnica'.

"Rekla sam mu da ne smatram da je to beznačajno jer mi je doslovno uskratila hranu i nije mi dala da jedem kada sam bila gladna. On je rekao da je 'njegova mama mislila dobro za mene', i da se odmah rešim ovog lako uvredljivog načina razmišljanja pre nego što ga prenesem i na našeg sina", rekla je.

Kako nije mogla da reši ovu svađu, odlučila je da se vrati svojoj porodici i tamo nastavi trudnoću, pa je korisnike ove platforme pitala za savet, da li smatraju da je preterala u svojoj reakciji. Naravno, većina korisnika ju je podržala, ali šta vi mislite?

Da li je trudnica preterala u svojoj reakciji?

(Yumama)