Buduća mlada (33) žalila se na društvenim mrežama kako je njena odluka da organizuje venčanje bez dece posvađalo celu porodicu. Najveću frku je digao mladin brat koji je posle dugog i teškog pokušaja konačno dobio dete. Zbog čega mališan ima poseban tretman jer mu svi popuštaju i čine sve što želi. Prema rečima mlade jako je glasan, destruktivan i bez kontrole. "Venčanje bez dece sam od uvek planirala, to nije odluka koju sam donela zbog bratanca. Međutim, moji roditelji i brat bili su izbezumljeni kada su primili pozivnicu i shvatili da tražimo da na svadbu dođu bez dece", napisla je tražeći savet od korisnika društvenih mreža šta da radi.

Brat se uvredio jer je, kako navodi, smatrao da sam tu odluku donela zbog njegovog deteta. "On mi je poručio da mogu da organizujem svadbu bez dece, ali da on ima pravo da povede svoje jer smo najbliži rod. Nisam prihvatila predlog, na šta je on postavio ultimatum i zapretio da neće doći na venčanje ukoliko ne promenim stav", dodala je.

Zbog neprijatne situacija cela porodica je poludela, jer smatraju da on mora da prisustvuje venčanju.

deca-svadba.jpg
Shutterstock Deca se igraju na svadbi

"Posvađala sam se sa mamom i tatom, koji misle da sam se ružno ponela prema bratu i njegovom detetu. Naglasili su da je mališan poseban i da treba da me je sramota što ga isključujem sa tako važnog događaja. Na kraju su i oni odbili da dođu, ukoliko ne dođe brat. To me je slomilo. Jutros su mi i ostali članovi porodice otkazali dolazak. Brat je svima rekao da ga podrže i sada sam ja ispala najgora. Smatraju da sam ljubomorna jer nemam dete. A meni je to bolna tema, jer sam se od bivšeg supruga razvela jer ne mogu da imam decu", zaključila je na kraju svog pisma.

Iako je ova mlada žena mislila da će da naiđe na osudu zbog svoje odluke, mnogi su je na društvenim mrežama podržali uz komentare.

"Niste licemerni, kao ni zlonamerni. Vi odlučujete o gostima na venčanju. Vaša porodica je previše oštro reagovala, jer je ovo pre svega važan događaj za vas, a ne za njih",

"Vaše venčanje, vaša pravila. Neka popuste, jer će se kasnije kajati zbog svoje odluke", glasili su komentari koji su ohrabrili buduću mladu da ne odustane od venčanja kakvo ona želi.

Šta vi mislite, da li bi trebalo da popusti?

(Yumama)