Na Instagramu se pojavio snimak iz gradskog prevoza na kome žena koja sedi pored deteta prvo mu nudi vodu i insistira da je popije, nakon što je sklonila, mališan počinje da plače i da je traži dok žena odbija da mu da i zahteva da se smiri.

" Ako ne budeš pio .... Usred autobusa ću da te polijem tom vodom. Je l' me čuješ!? Nećeš? Kod mene ne može, hoćeš, nećeš, ćao - vikala je žena dok je dete sve glasnije ronilo suze:

- Mir! Dala sam ti, nisi hteo, mir, da te ne čujem - govorila je ona, a putnici od šoka nisu znali kako da reaguju.

Zbog načina na koji mu se obraćala, prema rečima devojke koja je poslala snimak, putnici su počeli burno da reaguju i zameraju ženi na takvom tretiranju deteta. Nakon što je snimak procureo u medijima, na društvenim mrežama se pokrenula burna rasparava između onih koji su ženu branili i onih koji smatraju da je ovakva vrsta ponašanja neprimerena na javnom mestu.

"Šta je uopšte skandalozno i jezivo.Generacijama su mame, tate, babe, dede, tetke...vikali na nas, poneka ćuška je pala, pa smo izrasli u zdrave i normalne ljude, bez psihičkih poremećaja, trauma i frustracija. Šta treba, kazniti baku, oduzeti dete od roditelja koji su pustili dete sa bakom, javno je obesiti ???", glasio je jedan od komentara.

Jeziva scena u autobusu Instagram

"Ja bih mu još šamar opalila da se ne inati", glasio je drugi komentar.

"Vi ste totalni debili ,uzeli ste telefon i snimali zenu koja se dere na razmaženo dete,i da ga je udarila vi bi i dalje snimali...zašto ništa niste drugo preduzeli,ako ste smatrali da treba dete na neki način da se zaštiti."

Pored onih koji su smatrali da je ovo isključivo lična stvar i da ne treba da se snima, bilo je onih komentara koji su zgroženi ovakvim ponašanjem jer se vidi da je dete malo.

"Dete je možda godinu do dve staro,nije baš razumno kao ono od 4,5...Gospođa se ponaša primitivno,po glasu ili je pijana ili nije u vinklu...Mogla se nagnuti,suptilnije i tiše da se obrati unuku, očigledno je od onih galamdžija koji žele da se na njih obrati pažnja..".

"Pa kako se kući ponaša prema detetu,kada ovako na javnom mestu???", glasio je komentar.

Šta vi mislite o ovoj sceni u beogradskom prevozu?

(Yumama)