Škotski par ima čak 11 dečaka i jednu devojčicu, a sada su sa ponosom objavili vest da čekaju konačno i drugu devojčicu. Aleksis Bret (42) se kune da joj je ovo poslednja trudnoća, mada je to isto govorila i 2019 godine kada su čekal ćerkicu Kameron. Otada su Akesis i njen suprug Dejvid (47) postali roditelji još jednog dečaka, i sada je ponovo na red došla devojčica.

Aleksis tvrdi da nikad nije jurila da dobije devojčicu

"Očekivala sam čuti da ćemo dobiti još jednog dečaka. Ali kad sam saznala da je devojčica, moje lice se ozarilo", rekla je, prisećajući se prve trudnoće sa ćerkicom.

"Puno ljudi nas pita imamo li toliko dece jer smo se nadali devojčici. Iskreno mogu odgovoriti - ne", nastavila je mama i dodala: "Kameron nije bila planirana, ali svejedno smo se obradovali. Srećom, sve moje trudnoće su bile zdrave i nimalo dramatične", istakla je mama.

Aleksis ostaje kod kuće i brine o deci, a odnedavno joj se pridružio i Dejvid, koji je prošle godine otišao u penziju. Par svaki dan ima previše obaveza oko svoje dece čiie se uzrast kreće od 2 do 17 godina.Dejvid, kome je pre šest godina dijagnostikovana rana faza Parkinsonove bolesti, obavlja većinu kupovine za porodicu, dok Aleksis pere svakodnevno šest punih korpa veša i usisava sedam puta dnevno.

"Nije lako sa toliko dečaka koji trče okolo, ali ja volim da je sve uredno i čisto. Ne podnosim nered", rekla je.

Čak i uz Dejvidovu bolest i sve veću porodicu, par se slaže da ne bi menjali svoj život ni s kim. Međutim, takođe su rekli da je za vreme školskih praznika vrlo izazovno ostati pribran i smiren u punoj kući. "Stariji ne spavaju u sobi sa malima, pazimo na to", rekla je. Aleksis je takođe navela da njena uskoro dvogodišnja ćerka unosi mir i jako smireno deluje na dečake, što je korisno jer će uskoro porodica dočekati novu bebu.

Iako voli svoje dečake, Aleksis priznaje da je lepo što dolazi još jedna devojčica. Međutim, s obzirom na to da je više od osam od poslednjih 18 godina provela trudna, Aleksis je nepokolebljiva pri tvrdnji da će ovo biti njeno poslednje dete. "Sada definitivno prestajemo", rekla je i priznala da razmišlja o sterilizaciji jer je uverena da je imuna na kontracepciju.

(Yumama)