Jedna mama na svom Instagram profilu rado deli situacije iz života svoje porodice, a ono što najviše intrigira javnost jesu njene bebe koje su rođene u razmaku od nedelju dana, nisu bliznakinje ali nenormalno liče jedna na drugu.

Iako zvuči prosto neverovatno to kako je ista majka mogla da rodi dve bebe u razmaku od nedelju dana, a da nisu u pitanju bliznakinje koje su došle u malo većem razmaku na svet, mama je objasnila o čemu se radi. Jedna beba je njena biološka ćerka, dok je druga beba usvojena.Ovaj bračni par ima devetoro dece od čega je četvoro njihovih bioloških, dok su petoro usvojili.

Oni su dve najmlađe bebe opisali kao 'neočekivani blizanci'.

"Naša najstarija ćerka je uletela u moje kupatilo jedno jutro pre nekoliko godina. Bila je veoma uzbuđena i uzviknula je da joj je sanjala da će imati malu sestru plavih očiju. Nasmejala sam se i rekla sam joj da već imamo šestoro dece (u tom trenutku) i da je njen san verovatno značio nešto drugo. Ipak, sve se promenilo kada smo usvojili prelepu devojčicu po imenu Heven, a nedelju dana dočekali njenu 'sestru bliznakinju'", rekla je Keli koja se za svog partnera verila posle samo tri meseca zabavljanja, i nastavila:

"Danas njuškamo našu plavooku devojčicu koju smo usvojili tik pored naše biološke ćerke koja je u našu kuću stigla samo nedelju dana kasnije."

'Blizanci' a rođeni u razmaku od nedelju dana TikTok/thebigbassfamilyadventure

Keli je rekla da je oduvek želela da usvoji decu i da su sa procesom započeli 2015. godine, pre nego što je svoju porodicu proširio sa četvoro biološke dece. Nakon što je Keli ponovo zatrudnela i očekivala svoje osmo dete, saznala je da je njena prijateljica trudna i da ne može sama da odgaja dete. Tada su odmah znali da će ona biti deo njihove porodie i da će imati dvoje novorođenčadi u isto vreme.

Njih dve su rođene u razmaku od sedam dana i ovu porodicu su ispunili sa još više ljubavlju.

"Bio je prelep i savršen san imati ova dva savršena blaga zajedno sa svim našim drugim, većim blagom kod kuće", rekla je Keli.

Pogledajte njihove najmlađe bebe, da li i vama deluje kao da su bliznakinje?

Printskrin, TikTok/thebigbassfamilyadventure 'Blizanci' a rođeni u razmaku od nedelju dana

(Yumama)