Ruskinja Kristina Ozturk (24), majka 22 dece, sanja o tome da će jednoga dana imati 105 dece. Ona i njen suprug Galip Ozturk, (55) poduzetnik, preko surogat majki postali su roditelji 21 mališana.

Kristina je svoju prvu bebu rodila sa 17 godina a potom je upoznala sadašnjeg supruga koji je imao isti san kao i ona – da imaju puno dece. Njih su dvoje od marta 2020. do jula 2021. potrošili više od 166.000 dolara na surogat majki samo da tokom jedne godine dobiju 20 beba. Njihova 21. beba rođena je pre samo tri meseca.

Navodno, godišnje na 16 dadilja potroše više od 82.000 dolara s punim radnim vremenom, a na nedeljne potrepštine za decu odlazi im od 4900 dolara do 5800 dolara.

S obzirom na tolike troškove nije ni čudo da je Galip nedavno uhapšen zbog falsifikovanja dokumenata i pranja novca, a Kristina je ostala sama s decom. Ruskinja priznaje da joj je nakon hapšenja supruga, teško brinuti o njihovoj velikoj porodici.

"Osećaj usamljenosti me ne napušta čak ni uz toliko bliskih ljudi u blizini. Navikla sam da je moj muž kod kuće, da je uvek tu. Poslednjih godina radi od kuće pa smo stalno bili zajedno. Noću, kad smo decu stavljali na spavanje uvek smo pričali. Ako sam išla u Istanbul, satima smo telefonirali’, napisala je na svome Instagramu.

Kako je pre braka s Ruskinjom Kristinom Galip živio u Turskoj, nakon što je vest o njegovom hapšenju postala viralna, turski zvaničnici su otkrili da se radi o istom čoveku koji je pobegao iz Turske jer je tamo optužen za ubistvo. Navodno, motiv ubistva bila je krvna osveta.

(Yumama)