Jedan muškarac kom je supruga preminula na porođaju, ostao je da se brine oko bebe, a svoju tužnu priču ali i neverovatne situacije koje je doživeo, odlučio je da podeli na Redditu.

U svojoj objavi otkrio je da je njegova supruga imala samo 35 godina, a da je nakon njene smrti uzeo odsustvo sa posla kako bi se brinuo o tek rođenoj ćerki. Njegova tašta (56) trudila se da mu pomogne, a kada je čula da planira da zaposli dadilju kada se vrati na posao posle 4 meseca, nije joj bilo pravo. Ponudila je da ona čuva bebu besplatno.

"Rekao sam joj da može slobodno da dolazi u bilo koje doba dana u posetu devojčici, ali da dadilja treba da obavlja svoj posao. Međutim, ona je toliko insistirala da preuzme sve na sebe da sam ja na kraju pristao i dao joj ključeve", požalio se on.

Prvih nekoliko nedelja stvari su izgledale dobro. Jednog dana pogledao je u adaptirano mleko za bebu i shvatio je da je jedva dotaknuto, a da njegova ćerka nije izgledala gladno. Kada je to spomenuo svojoj tašti, ona mu je priznala da je pokušavala da doji bebu.

"Prvo sam mislio da se šali, a onda sam shvatio da je ozbiljna. Rekla je da beba mora da sisa svaki dan po nekoliko minuta kako bi se aktivirala proizvodnja mleka", govori šokirani otac.

Dojenje bebe
Shutterstock Dojenje bebe

Iako je shvatio da ova majka tuguje zbog gubitka svoje ćerke, bio je uznemiren zbog postupka i rekao joj da mora prestati.

"Rekla je da hoće, ali sam je opet uhvatio da pokušava da doji moju bebu kada sam ušao u sobu. Suočio sam se sa njom i rekao joj da više nije dadilja mojoj bebi", rekao je ovaj tata.

Odlučio je da uzme ponovo pauzu na poslu kako bi se organizovao da pronađe dadilju za svoju ćerku. Međutim, ni tu stvari nisu išle dobro zbog tašte.

Našao je ženu koja će čuvati njegovu bebu i sve je krenulo kako treba, ali njegova tašta ju je ubrzo otpustila, i to njemu iza leđa.

"Ušla je u moju kuću koristeći svoj ključ i otpustila dadilju. Kada sam došao kući počela je da mi objašnjava kako sam zaposlio nesposobnu dadilju. Nakon što sam joj rekao da ode iz naše kuće, odbila je i rekla da će da zove socijalnu službu jer ja ugrožavam svoje dete. Svađali smo se, a onda sam odlučio da pozovem policiju. Optužena je za neovlašćen ulazak na posed", napisao je, a od korisnika Reditta dobio je samo podršku.

(Yumama)