Verujemo da se svi radujete 2021. i da se nadate da će ona biti mnogo bolja od godine za nama. Uprkos situaciji koja se dogodila na svetskom nivou i merama zaštite koje su donete, odlučeno je da će se Nova godina proslavljati kod kuće.
Ipak, to ne mora nužno značiti dosadu. Postoji mnoštvo aktivnosti koje možete obavljati kod kuće sa svojom decom i uz koje se možete ludo zabaviti.

Igrajte zabavne igre sa prijateljima

Postoji mnoštvo onlajn igrica koje možete igrati iako niste sa prijateljima trenutno. Virtuelni Monopol, Ne ljuti se čoveče, trke i još mnoštvo raznih igara, koje vaši mališani i vi možete igrati sa rođacima ili vama bliskim ljudima. Takmičite se i neka najbolji osvoji pokloničić!

Virtuelno filmsko veče

Dogovorite se sa prijateljima koji nisu blizu vas, uključite isti film i uživajte! Tako možete uspostaviti konekciju sa prijateljima i napraviti grupno filmsko veče. Mališani će to sigurno pamtiti, a i vama će biti beskrajno zabavno. Tako da, spremite kokice, grickalice i uživajte u novogodišnjoj večeri.

Napravite vremesku kapsulu

Sigurni smo da će 2020. biti upamćena po mnogo čemu. Drugačiji način druženja, obrazovanja, učenja, čak i drugačiji način života, doveli su do toga da je ova godina kao neki mali podsetnik da život može da teče u drugačijem smeru. Kako te trenutke ne biste zaboravili, predlažemo da napravite vremensku kapsulu u koju ćete staviti sve vaše uspomene na ovu godinu. To možete uraditi tako što ćete (učestvuju i roditelji i deca) uzeti teglu i u nju ubaciti papiriće na kojima ste napisali lepe, ružne i šaljive trenutke koje vas asociraju na godinu za nama. Možete ubaciti i neku fotku, predmet, masku, ma bilo šta što vas podseća na 2020. Tu teglu ostavite na neko skriveno mesto i nakon nekoliko godina kada je otvorite setićete se ove godine i svih stvari koje nam je ona donela.

Karaoke takmičenje

Ma ko ne želi da se zabavi uz muziku u novogodišnjoj noći? Da li će to biti pop, rok, dečja muzika, izbor je na vama. Stoga, organizujte takmičenje u karaokama i vi i deca se ravnopravno takmičite, a ko bude bio najbolji, očekuje ga maleni poklončić!

To isto možete organizovati onlajn tako što ćete u grupnom pozivu dodati prijatelje ili rođake.

Spremite omiljeno jelo

Napravite kulinarsko veče kod kuće u kojem učestvuju svi članovi. Pronađite na internetu zanimljiv video vašeg omiljenog kuvara i pripremite ukusno jelo. Ne samo da ćete pojesti sočan obrok već ćete se zabaviti kao nikada do sad. Možete se takmičiti sa vašim prijateljima u tome ko će brže da spremi jelo.

Grupni video poziv

Pozovite vaše prijatelje, porodicu i rodbinu, pripremite čašicu da nazdravite, a zatim im u 00:00 poželite najlepše želje i srećnu Novu godinu.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na instagramu!