Iako je ove godine situacija sa proslavom novogodišnjih praznika malo drugačija nego inače, to ne znači da ih ne treba obeležiti kod kuće. Vino(ne za vas, trudnice), ukusna večera i romantičan film su sasvim sigurno prava stvar u ovom trenutku. Ipak i taj trenutak treba da bude elegantan, glamurozan i sa stilom. Pored okićene jelke, romantične večere, filma, vina i trudnice će poželeti da izgledaju graciozno, koliko god im trenutak to dozvoljavao. Uz malo truda svaka dama može da izgleda elegantno i u kućnim uslovima. Stoga, mi smo za vas pripremili nekoliko kombinacija za doček Nove godine kod kuće. Treba ulepšati i taj momenat!

Mala crna haljina

Ovaj komad je neizostavan u ormanu svake dame. Ne samo da je praktičan, jer se uklapa uz svaki detalj, već je i jednostavan i izgleda elegantno.

Cvetni dezen

Haljine u cvetnim dezenima su poslednjih godina veoma popularne. Njih možete nositi na čizmice, patikice, štikle - ma jednostavno idu uz sve. Ovakav model haljina možete nositi i u novogodišnjoj noći i za bilo koju drugu priliku, odlazak u šetnju, na rođendan, ma bilo gde. Biće super i uz kućne papuče, garantujemo!

Kežual trudnica

Uz par jednostavnih komada, koje smo sigurni da već posedujete u svom garderoberu, možete izgledati veoma atraktivno i sa stilom - iako ste kod kuće. Ovoga puta smo izdvojili suknju i džemper, koji izgledaju tako fešn.

Duga elegantna haljina

Za trudnice koje vole dugačke, romantične haljine, jedna ovakva je pravi izbor za vas. Ne samo da ćete izgledati veoma elegantno u novogodišnoj noći već ćete se osećati kao prava zimska diva.

Zimska kraljica

Ova dva modela koja smo izdvojili oduševiće svaku trudnicu. Bele jednostavne haljine su idealne za svaku priliku, pogotovo za praznike i posebne događaje. 

Buduće mame, budite kreativne, kombinujte isprobavajte i zablistajte u novogodišnjoj noći.

Ne zaboravite da ove trenutke zabeležite, makar oni bili u pidžami, jer ćemo se svi jednog dana prisetiti ovih karantinskih dana i praznika provedenih u toplom domu.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)