Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ključna stvar za dobar brak: Srećna supruga - srećan život

Istraživanja su pokazala da je ženina sreća ključna za srećan brak.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Oko 40 do 50 posto parova u Sjedinjenim Američkim Državama odluči da odustane od braka i razvede se. Da se ovo ne bi desilo i vama, nije dovoljno samo verovati u ideju da se razvod braka vama ne može dogoditi. Potrebno je da radite na svom odnosu i da nikada ne odustajete od iskazivanja ljubavi prema partneru.

Istraživanja su potvrdila da na kvalitet braka i te kako utiče količina sreće žene, jer ukoliko se žena oseća nesretno to može biti veoma destruktivno za bračni odnos. 

Dakle, postoji jednostavno pravilo koje kaže Srećna supruga, srećan život. Ako želite da vaš brak bude uspešan i uopšteno srećan, potrebe žene moraju biti zadovoljene. 

Osim toga, istraživanja su pokazala da što je žena zadovoljnija bračnom zajednicom to će i njihov partner biti srećniji. Naime, žene kada su srećne učiniće sve za svog supruga. 

Povezane vesti

Bright side je analizirao 394 para koji su u proseku bili 39 godina u braku i ono što je interesantno jeste da su svoje zadovoljstvo bračnim životom ocenili ocenom pet od mogućih šest. Ono što je bilo iznenađujuće jeste da su muškarci bili zadovoljniji svojim brakovima, što u suštini znači da srećna žena svog supruga čini još srećnijim.

Ono što je studija još pokazala jeste da se žena postaje nesrećnija kada je njihov suprug bolestan, međutim nivo sreće kod muškaraca se ne menja kada se njihove žene razbole. Objašnjenje je jednostavno!

Žena se uvek brine za muškarca ako se oseća loše, dok žene koje su bolesne uvek se oslanjaju na svoju ćerku. Zbog toga su žene stalno pod stresom. Stručnjaci preporučuju da oba partnera treba da pokažu brigu i ljubav kako bi srećno živeli zajedno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica