Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

4 problema u braku koja morate na vreme da primetite

Nijedan brak nije savršen, ali u svakoj zajednici treba raditi na odnosu, te su poštovanje i razumevanje ključni segment opstanka.

  Izvor: Foto: Shutterstock

U vrtlogu obaveza najčešće trpe oni koje naviše volimo, jer u njih imamo poverenje i sigurni smo da će oni uvek razumeti naše poslove. Takođe, obaveze čine i da ne primećujemo neke svakodnevne loše navike koje, ako se ne promene, u budućnosti mogu da izazovu veće probleme.

Ako se takva situacija oduži, ti veći problemi počinju da se javljaju, a mi ih opet ne primećujemo u magli stvari koje treba da uradimo. Kako biste sačuvali odnos sa partnerom, zastanite i obratite pažnju na sledeće stvari, kako biste na vreme rešili probleme.

Povezane vesti

Osećate se anksiozno u blizini partnera

U vezi bi trebalo da osećate sreću, mir i sigurnost. Ako osećate nemir kada idete kući ili kada ste u blizini svog partnera, to je znak da bi trebalo da razmislite o tome je li vreme za promene.

Usamljeni ste čak i kada ste zajedno

Osećaj usamljenosti dok ste sa osobom sa kojom ste u vezi, zaista nije prijatan. Morate da tražite teme za razgovor, a onda se svaka priča se završi finansijama, pa se priča uvek pretvori u svađu.

Finansije su, nakon prevare, jedna od najčešćih razloga razvoda. Zato na vreme osvestite ovaj problem i o njemu razgovarajte sa partnerom.

Povezane vesti

Osećate se kao terapeut, ne kao bračni partner

Imati osobu na koju uvek možete da se oslonite, u svakoj situaciji, jedna je od prednosti dobre veze i braka. Ali kada dođe do određenih psihičkih problema, krizama ličnosti i slično, vi niste ti koji bi trebalo da rešavate taj problem - već stručnjak. Vi kao partner možete biti podrška, ali ne bi se trebalo zaboraviti i da ste partneri u - vezi.

Povezane vesti

Ne možete zajedno da donesete odluku

Velike životne odluke svakako zahtevaju više analiziranja i dogovaranja, ali da li možete zajedno da donesete neke lakše odluke? Manje bitne? Ako je i to problem, čini se kako imate i većih problema u vezi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica