Glumica Džena Molen (38), inače supruga popularnog glumca Džejsona Bigsa koji se proslavio ulogom u "Američkoj piti", objavila je fotografiju na kojoj joj se ocrtava svako rebro.

Naime, sve je počelo još u trudnoći kad je digla prašinu svojom golišavaom fotografijom, na kojoj se vidi njeno izuzetno mršavo telo. Prozivke da je anoreksična su se nastavile i posle porođaja, a sad, šest meseci nakon tog događaja, glumica je rešila da svima otkrije istinu i prizna zbog čega je toliko mršava.

"Ne, nije anoreksija, u pitanju je problem sa štitnom žlezdom. Nisam pojma imala zašto sam sve tanja i tanja, ali uopšte mi nije padalo na pamet da nešto nije u redu. Prošlog petka osetila sam veliku kvrgu na vratu zbog koje sam konačno otišla lekaru. I dalje čekam nalaze krvi ali moj lekar smatra da je u pitanju Grejvsova bolest. Ako ste se nedavno porodili a rapidno gubite neprirodnu količinu kilograma, osećate se kao da ste na kokainu, odjednom vam je stalno vruće, opada vam kosa i mrzite svog supruga, možda je u pitanju tiroidna žlezda! Proverite je!", napisala je Džena u opisu fotografije.

Ovaj par inače važi za veoma skladan u svetu Holivuda, a nedavno su proslavili i deset godina braka.