Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Status koji je do suza nasmejao mame na Fejsbuku: Odeš na porođaj, svi ti ruku guraju kao da je dole tombola

"Dobiješ uz bebu i kofer saveta od babe, tetke, nane, strine, komšinice Sofije i komšije Milana. Te ga ovako, te ga 'nako. Ukakilo se, upiškilo se, postaješ ekspert za govno. Što je zeleno, što je žuto." Pročitajte status zbog kog ...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Sve žene koje su se porađale kroz glavu su im prolazile iste ili sličene misli, a mama Šejla Čohadarević iz Sarajeva odlučila je da ih hrabro i bez ulepšavanja pretvori u status na svom Fejsbuk profilu:

"Tata je napravio. A ti jadna udebljala se, dobila vodu, strije, muči te gorčina, odoše zubi u ... Jedeš slano i slatko istovremeno, jedeš sve što je jestivo. Kosa ti opada, voda u kolenima. Vilica te boli od žvakanja. Dobiješ i brkove i dlakav stomak. Ospe se lice, ospe se noga, ospe se guza.

Odeš na porođaj, svi ti ruku guraju kao da je dole tombola. Još samo domar da gurne. Umreš na porodu, izgubiš živce, odeš u ... Leđa te godinama posle bole, mindža ti ko ribolovacke čizme. Napinješ se, šiju te.

Povezane vesti

Dojiš bebu, bole dojke, bole bradavice, nadošlo mleko, pucaju bradavice, pucaš i ti. Ne možeš da kakiš, ne možeš da piškiš. Čistiš se- curi, nosi uloške 40 dana.

A tata. Tata je napravio. Pa tatino ime piše u dokumentima u zagradi. 

Došla si kući, ne možeš sesti, ne možeš leći. Beba plače, gladna nije, ukakila se nije. Dobiješ uz bebu i kofer saveta od babe, tetke, nane, strine, komšinice Sofije i komšije Milana. Te ga ovako, te ga 'nako. Ukakilo se, upiškilo se, postaješ ekspert za govno. Što je zeleno, što je žuto.

Ako nije gladna onda su grčevi. Pa nosaj, pa kupaj, pa nema spavanja. Jupi imamo zub i opet ujede, prokrvari sisa - boli, ne može da doji. Nervozna plače.

Povezane vesti

Hodala bi, a ne bi. Sedela bi, a ne bi. Jednom rukom čuvaš bebu, drugom kačiš zavesu. Jedno oko pazi na starije dete, a drugo da supa ne pokipi. Legneš zadnja, ustaješ prva...

A tata???? Onaj što je napravio ? Tata se umori na poslu."

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica