Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gole grudi, cucla u tatinim ustima i vafli sa tečnim sapunom: 22 najsmešnije situacije u kojima su se našle iscrpljene mame

Mame često ne spavaju, umorne su, ali se mnogo trude i najviše ih na svetu volimo i baš zato im ništa ne zameramo.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Aleksandrea Beker, novinarka portala Sharebly, sakupila je i objavila dvadesetdve najsmešnije stiuacije u kojima su se našle umorne i neispavane mame.

1. Izašla sam ispred kuće do automobila. Stavila sam sina u autosedište i tek onda sam shvatila da nisam obukla pantalone.

2. Moje starije dete nije imalo pune dve godine kada sam rodila drugo dete. Te prve nedelje se sećam kroz maglu. Jedne noći, kada sam ustala da nahranim bebu, čula sam hrkanje dok sam prolazila pored kuhinje. Starijem detetu sam dala da jede, i otišla da dam bebi da sisa i da je uspavam. Ispostavilo se da sam zaspala dok sam uspavljivala bebu, a starije dete je ostalo u hranilici i tamo zaspalo.

3. Kada je konačno došlo i moje vreme za spavanje, otišla sam do toaleta da skinem šminku i skinem minđuše. A onda sam prljavu maramicu stavila u kutiju za minđuše, a minđuše bacila u kantu.

4. Moja beba još nije imala mesec dana kada sam umorna legla u krevet i poslala SMS mužu:"Pa, gde si?". A on je leža do mene u krevtu i spavao.

Povezane vesti

5. Ujutru sam skuvala sebi kafu. Tek nakon drugog gutljaja sam shvatila da pijem samo vrelu vodu, da nisam stavila kafu.

6. Zadovoljna što sam uspešno obavila kupovinu, požurila sam do automobila i brzo stavila dete u autosedište, kako bi što pre krenuli. Sela sam za volan i krenuli smo. Sve moje namirnice ostale su na parkingu.

7. Dva dana nakon što sam iz porodilišta došla kući, shvatila sam da taj dan još ništa nisam stigla da pojedem. Izvadila sam vafle iz zamrzivača, odmrzla ih i prelila - tečnim sapunom!

  Foto: Shutterstock

8. Jedno veče u poseti nam je bila moja porodica. Dok smo svi sedeli u sobi i pričali odjednom sam shvatila da niko ne drđži bebu. Panično sam počela da vičem "Gde je beba?". Suprug me je čudno pogledao i rekao:"Draga, dojiš je!".

9. Jednom sam izašla iz kuće, a na sebi sam nosila grudnjak za dojilje. Međutim, obe korpe su ostale otkopčane.

10. Dojila sam bebu kada mi je neko zazvonio na vrata. Kako sam bila sama kod kuće imala sam na sebi samo donji deo pižame i grudnjak za dojilje, otkopčan. Otvorila sam vrata, a momak iz kablovske je šokirano i zbunjeno sklanjao pogled. Meni ništa nije bilo jasno, shvatila sam šta se desilo tek nakon nekoliko sati.

11. Nakon duge, neprospavane noći, ujutru sam morala do apoteke. Na prvom semaforu mi se činilo da stojim čitavu večnost. Automobili su počeli da staju iza mene i da trube, a onda sam shvatila da to upošte i nije bili crveno svetlo na semaforu nego znak stop.

12. Jedne noći sam ustala i otvorila vrata misleći da nam neko zvoni. Pred vratima nije bilo nikoga, to je bila moja beba koja je plakala.

13. U pola noći beba je počela da plače. Probudila sam se i počela da ljuljuškam, ali samo svoje ruke, jer beba nije bila u mom naručju.

14. Pola sata sam otvarala kućna vrata pritiskajući dugmence na ključevima za automobil.

Povezane vesti

15. Jedne noći sam se probudila i pošla u toalet. Skinula sam donji deo pižame i sela, a onda sam osetila nešto toplo i mokro. Kada sam se 'osvestila' shvatila sam da sedim i piškim na kauču.

16. Jednom sam bila toliko umorna da sam zaboravila kako mi se zove dete. "Štaa.. to.. lice.. radi?", pitala sam muža, pokušavajući da zvučim kao da je sve ok.

17. Sipala sam mleko u flašicu i pružila ga našem psu. Kada je odbio da uzme, čak sam se i iznervirala. Trebalo mi je čitavih pet sekundi da shvatim da to nije moj dvogodišnjak.

  Foto: Shutterstock

18. Nakon što sam se jedva probudila u tri noću da se izmlazam, otišla sam u kuhinju i svo mleko prosula u sudoperu!

19. U toku jednog noćnog presvlačenja, svojoj ćerki sam samo preko prljave pelene stavila čistu.

20. Moj suprug je sedeo na kauču i držao bebu. Prišla sam i, umesto bebi, cuclu sam stavila mužu u usta.

Povezane vesti

21. Nekoliko nedelja nismo spavali. To veče beba je ponovo plakala. I suprug i ja smo se probudili, a ja sam mu u bunilu, između jave i sna, pričala kako dete plače jer mu je moj muž uzeo novac. 

22. Jednom sam otišla na posao u različitim baletankama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica