Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama, ti imaš najmekši stomak na svetu: Situacija koja je jednu mamu naterala da zavoli svoje telo (FOTO)

Mališani svet oko sebe vide onakvim kakav on jeste i nisu svesni da su norme lepote uobičajene u društvu, a upravo iz tog razloga je jednu mamu sin "počastio" komplimentom koji joj je promenio pogled na svet...

 Izvor: Foto: Instagram

Deca su uvek iskrena i neposredna, a način na koji ona vide stvari često je jedinstven, ali i tačan. 

Mama Ešli Novej se nedavno našla u simpatičnoj situaciji koja ju je naučila da nema razloga da se stidi svog posporođajnog tela, posebno ne pred decom. 

Ona je na svom Istagramu podelila fotografiju koja je vrlo brzo postala viralna, a ponajviše zbog komentara koji je napisala pored fotografije: 

Povezane vesti

“Prošle noći, dok sam se mazila sa najstarijim sinom, on je u jednom trenutku spustio glavu na moj stomak i primetio: ‘Mama, ti imaš najmekaniji stomak na svetu. Kao mekani jastuk je. Ako budemo putovali negde gde neće biti jastuka, ja ću ti dati svoj, a ja ću spavati na tvom stomaku’. Moja prva reakcija je bila da se trgnem ili da mu kažem da nije lepo reći nekome da ima mekan stomak, ali onda sam ipak zastala. To je bio potpuno nevin dečji zaključak i u njemu nije bilo ničeg osim puno nežnosti i ljubavi. Nakon što sam ga poljubila za laku noć i otišla na spavanje, razmišljala sam o tome koliko sreće će imati njegova buduća supruga jednog dana. On u mom postporođajnom telu vidi samo ono pozitivno, tako će biti i u njenom slučaju. On će znati da će i njeno telo nakon porođaja biti meko. Znaće da će imati strije. Razumeće da će njeno telo pričati priču o početku novog života - prvo poglavlje jedne prelepe priče. Voleće je još više zbog toga. Znam i osećam to.

A post shared by Ashley Nowe (@getmomstrong) on Feb 22, 2017 at 2:53pm PST

Mnogo mi je drago što sam razgovarala sa njim o svom stomaku i svim njegovim “nesavršenostima”, umesto da sam zaštitila svoj ego. Život je kroz oči mališana prelep, baš kao i to što vaše dete misli da je vaš stomak takav kakav jeste - prelep baš takav kakav je!”

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica