Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pozitivne strane ranog roditeljstva

Rano ste odlučili da osnujete porodicu? Evo zbog čega je to dobro i šta će vas rano roditeljstvo naučiti pre svojih vršnjakinja!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Iako žene koje se vrlo mlade odluče da osnuju porodicu često naiđu na osudu od okoline, ali neke stvari će ipak naučiti mnogo pre svojih vršnjakinja. Evo i koje...

Sigurniji ste u sebe

Činjenica da ste vi već odgajali dete i brinuli za porodicu i vaš dom dok su vaše prijateljice uživale u izlascima prisilila vas je na ranije odrastanje. Zato ste mnogo svesnije onoga što želite u životu i kako u tome uspeti. Ne možete sebi priuštiti da vas nevažne stvari izbacuju iz takta i tako štedite mnogo živaca fokusirajući se samo na ono bitno!

Povezane vesti

Bićete svesniji svoje seksualnosti

Uz stalnog partnera i zajednički život mnogo ranije ćete otkriti šta vam u krevetu odgovara i nećete vas biti sramota da to priznate partneru. Osim toga, nakon porođaja ponovno ćete početi da upoznajete svoje telo.

Bićete smireniji

Za brige oko šminke, odeće ili novih cipela vrlo retko ćete imati dovoljno vremena. Pronaći ćete način kako da se osećate i izgledate dobro i uz samo malo rumenila i maskaru. Posvećivanje pažnje deci i partneru neće vam ostaviti vremena da brinute o nekim sasvim nebitnim stvarima.

Mnogo ste otvoreniji

Mnogo lakše ćete iskazivati svoje osećaje, kao i da prepoznate kako se ljudi oko vas osećaju. Lako ćete prepoznati stres i emocije koje nekoga tište.

Povezane vesti

Imate realniju sliku o muškarcima i zajedničkom životu

Dok vaše vršnjakinje još uvek veruju da je zajednički život idiličan kao u filmovima, vi ste mnogo realniji. Do sada ste naučili kako da se nosite sa partnerovim manama i kako da zajedno uživate čak i kada vam ostane vrlo malo slobodnog vremena uz sve dnevne obaveze.

Znate šta znači "dati muškarcu dovoljno prostora"

Sigurno se vaš pojam uspešnog braka znatno promenio kroz zajednički život. Shvatate koliko je važno uživati u zajedničkim trenucima, ali i imati dovoljno vremena i prostora za sebe.

Znate kako da tražite ono šta volite i želite

Shvatili ste kako brak zaista bolje funkcioniše kada zaboravite na ženske igre reči i nadmudrivanja. Reći otvoreno ono što želite jednostavnije je za sve, a ujedno je i najlakši način da partneru uštedite vreme koje bi potrošio na čitanje vaših misli.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica