Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ispovest majke koja je zbog ljubavnika ostavila decu: Ćerka mi je oprostila!

Deri Robins je nakon razvoda otišla da živi sa novim dečkom, napustivši troje dece. Mnogo godina kasnije ova majka, koju je mrzela cela Britanija, oseća kajanje...

  Izvor: Foto: Twitter

Deri je nakon afere koju je imala sa sadašnjim dečkom odlučila da se razvede od supruga i napusti troje dece. Njena ćerka koja je tada imala jedanaest godina otišla je da živi s ocem, da bi se nakon nekog vremena preselila. U tom periodu, Deri je počela da gubi kontakt s decom. 

Međutim, osam godina kasnije ćerka je odliučila da oprosti majci i otpočne novi život s njom. Deri priznaje kako je na početku bilo teško da se prilagodi svojoj ćerki, ali ono što joj je sada najvažnije je da je ona ponovo s njom. 

Pogledajte i Suprug ispred dece: Ispovest majke kojoj je brak na prvom mestu

Ona se priseća vremena kada je javno pričala o svom privatnom životu i kada ju je cela Britanija mrzela. 

"Ispričala sam sve... kako sam se zaljubila u nekoga u koga ne bi trebalo, kako sam nakon toga napustila supruga Majkla s kojim imam troje dece. Najmlađa Nel, koja danas jedina živi ponovo sa mnom, bila mi je najteži udarac“, kaže ona. 

Pogledajte i Mama blogerka: 12 razloga zašto ne želim više dece

"Na početku Nel je živela s ocem, vrlo blizu mog novog doma i često sam je viđala. Kasnije oni su se preselili u predgrađe i počele smo polako da gubimo kontakt. Viđale smo se samo jednom nedeljno, a to sam pravdala njenim obavezama oko škole i moja ćerka je postala stranac, a sve to jer sam dozvolila da se zaljubim u drugog muškarca“, priseća se ona. 

"Sve se promenilo kada sam se razbolela. Otkrila sam da imam rak dojke i na žalost, tek sam tada shvatila koliko je bilo teško mojoj ćerki. Morala je da balansira između bolesne majke, njenog novog partnera i oca. Naša dva sina su uveliko imali svoje živote i živeli u inostranstvu. Tada se desilo čudo, ona mi je pružila drugu šansu i doselila se u naš novi dom. Ni za koga ovo nije bilo lako, ali imali smo dovoljno tolerancije jedni za druge. Sada samo mogu da kažem da sam zahvalna jer mi je pružila drugu šansu. Jednom sam dozvolila da izgubim svoju decu, ali drugi put to sigurno neću“, zaključila je ona.

Izvor: Super Žena

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica