Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Priča o "Letećem Vilu": Tata koji je svom sinu sa Daunovim sindromom dao super moć! (FOTO)

Pogledajte seriju fotografija Alana Lorensa, koji je pokazao da je njegov sin, koji pati od Daunovog sindroma, najmoćnije biće na svetu...

 Izvor: Foto: Instagram/ printscreen

Za svaku porodicu rođenje bebe je velika stvar. Od tog trenutka sva roditeljska energija usmerena je ka stvaranju najboljih mogućih uslova za njegov budući život. 

Pogledajte i Dirljivo: Morao sam da biram između supruge i sina sa Daunovim sindromom! (FOTO)

Međutim, kada na svet dođe dete sa određenim problemom, roditelji, iako možda razočarani u svet, dobijaju posebnu snagu i volju da se bore za sreću i bezbrižan život svog deteta.

Pročitajte i... Najlepši flasteri na svetu: Tata koji ulepšava svaki dan svojoj devojčici sa bolesnim okom (FOTO)

Alan Lorens, fotograf iz Jute, tata je petoro dece, od kojih je najmlađi Vil, rođen sa Daunovim sindromom. I tata Alan jedan je od tih roditelja koji se trude da svom detetu život učine posebnim.


Roditelji dece sa Daunovim sindromom suočavaju se sa mnogim teškim situacijama, a ovaj tata rešio je da "pobedi" predrasude i svoje dete predstavi u posebnom svetlu.

Pogledajte i... Kako izgleda život s detetom s Daunovim sindromom (FOTO)

Naime, on je svom mališanu dao super moć - letenje! Tata umetnik, ovu neverovatnu moć nije izabrao slučajno, on je izabrao moć koju nema ni jedno drugo ljudsko biće, i tako svog sina prikazao kao istinski posebnog i moćnijeg od svih! 

Pogledajte neverovatnu seriju fotografija "Leteći Vil"...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica