Bez igre, nema veselog i bezbrižnog detinjstva. Igra je mališanima veoma važna da razvoj mašte, motorike, kognitivnih sposobnosti i još mnogo toga. Međutim, šta ako su po čitavom vašem domu igračke?

Očistimo Srbiju - počnimo od svoje sobe!

Potpuno suprotno od uživanja prilikom dečje igre, kada mame i tate ponosno gledaju svoje srećne i maštovite mališane dok pobeđuju u trkama automobičića, lete, postaju čarobnjaci i ubijaju zmajeve, nijedan roditelj ne uživa da nekoliko puta dnevno sakuplja igračke, pored ostalih kućnih poslova.

VIŠE: Očistite kuću od alergena

Potrebno je, dakle, preduzeti određene mere u vaspitanju i organizaciji načina funkcionisanja domaćinstva kako bi dom bio uredniji, a deca odani pomagači u održavanju reda i higijene kuće. U tome će vam pomoći nekoliko saveta mame blogerke Džil Simonijan.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Pogledajte pet jednostavnih roditeljskih trikova kako da podstaknete mališane da brinu o higijeni doma i da sklanjaju svoje igračke.