Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

15 neobičnih razloga za plač majki

Mnoge mame će posvedočiti da se period naglih promena raspoloženja i uzburkanih emocija ne završava porođajem, već i roditeljstvo sa sobom nosi nekontrolisana osećanja i često – plač.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Jedna od takvih mama je i Džen Sajmon, mama iz Njujorka, novinarka i neispavana dama.

Džen je mama dvoje dece i primetila je da je roditeljstvo u njen život unelo neke prilično neobične promene. Ona priznaje da je veoma teško buditi se više puta u toku noći i smirivati neutešnu bebu, a potom rano izjutra pomoći starijem detetu da se spremi za školu, ali se ipak pita mora li da plače baš zbog svega. Jer Džen, kako kaže, plače često i podseća sebe na komične mame iz sitkoma za koje nekada davno verovala da su mit. Naravno, podseća Džen, neki od njenih razloga za plač su bili stvarni problemi sa kojima joj je bilo teško da se izbori, ali bilo je tu i razloga za suze za koje i sama priznaje da su bili nerazumni.

Ipak, kojoj mami se nije dogodilo da pusti suzu i posle nekoliko dana se smeje onome što ju je do toga dovelo?

Džen takve razloge za plač naziva blesavima i nepotrebnima, definitivno – razlozima povezanima s radom hormona, a neke od njih ćete pronaći u galeriji i, sigurno, reći: "I ja sam zbog toga plakala!".

Kada je mama Džen plakala?

Priredila: Tamara Sorak

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica