Kejt Vinslet naglasila svim roditeljima devojčica: Recite im da su jedinstvene, jer možda niko drugi neće

„Ako im ne kažemo da su lepi, i da smo tako ponosni na to ko su, možda to neće čuti ni od koga drugog“ Kejt Vinslet poslala važnu porukom svim roditeljima.

Shutterstock, Instagram Printscreen howtofailpod

Kejt Vinslet poslala je važnu porukom svim roditeljima, pogotovu devojčica:

"Kada dajemo kompliment svojoj deci, pogotovu devojčicama, i ovo se odnosi pogotovu na majke devojčica, molim vas zapamtite ovo što ću reći: toliko je negativnosti koje mlade devojke čuju svuda, zato što je svet takav, a i zato što nažalost one to čuju sa društvenih mreža, i one su izložene sa toliko potpuno nepotrebne negativnosti svakoga dana u svom životu. 

Ako im ne kažemo da su lepe, i da smo tako ponosne na to ko su, možda to neće čuti ni od koga drugog. Zato vi to morate da kažete svojim devojčicama. I postoji način kako da detetu kažete, "volim te i neverovatna si". Recite im, "Znaš šta volim, volim kako vidiš ovaj svet, i to kako se oblačiš, sa toliko ponosa, zaista ti se divim zbog toga!" To će im ostati, mnogo više nego, "izgledaš divno dušo", jer to i očekuju da im kažemo. Zato im recite, izgledaš tako moćno, sjajno i drugačije. I to će ih pratiti ceo život."

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Devojčica od 4 godine ima svoju dnevnu negu lica  TikTok/brookejeffymd