5 STVARI O DECI ROĐENOJ U ZNAKU RIBA: Iskreni su i željni da pomognu svima oko sebe, ali pazite na njihove emocije

Počela je vladavina Riba, a evo kakve karakteristike će nositi vaše dete ako se rodi u periodu od 19. februara do 20. marta.

Shutterstock Horoskopski znak Riba

Ukoliko očekujete prinovu između 19. februara i 20. marta, vaše dete će nositi horoskopski znak Riba. Ribe su večiti sanjari, vole da se zbližavaju sa ljudima i prepuni su emocija.

Evo šta još možemo da očekujemo od dece rođene u horoskopskom znaku Ribe.

Upijaju tuđu energiju

Lako mogu da prepoznaju raspoloženje bližnjih, da osete kada nekom nije dan. Međutim, to utiče i na njih. Neretko, bolje umeju da razaznaju tuđa osećanja nego svoja.

Kreativni su

Uživaju u umetnosti i lepim stvarima, pa će voditi računa o onome što oblače, ali i o izgledu svoje sobe. Nekada svoju kreativnu stranu znaju da prenesu i na papir, ručni rad ili muzički instrument. Ribe su vrlo kreativne i treba da ih podržite u tome.

Shutterstock  Dete talentovano za slikanje

Imaju izraženu intuiciju

Mogu da prepoznaju šta se krije iza nekih ljudi ili situacija, posebno kada je u pitanju nešto negativno. Svoje odluke često donose slušajući svoje srce, iako ne znaju baš uvek ni da razumeju zašto se baš tako osećaju.

Puni su razumevanja i veoma brižni

Poklanjaju svu svoju pažnju i energiju drugima, a često u tim situacijama zaboravljaju i na sebe. Međutim, ne umeju svi da prepoznaju iskrenu nameru, pa nekad pomisle da nisu vredni vaše ljubavi i prijateljstva.

Shutterstock  Zagrljaj

Biraju poslove u kojima mogu da pomognu drugima

Za Ribe je odlično da izaberu posao koji uključuje savetovanje i pomoć drugima. Drugima su melem na ranu i u njihovom društvu se osećaju vrlo prijatno.

(Yumama)