NA DECU ROĐENU U OKTOBRU BIĆETE PONOSNI: Ovo su osobine koje ih krase, ne zna se koja je bolja i lepša

Deca rođena u oktobru imaju sjajan karakter, evo šta ih krasi.

Shutterstock Devojčica pozira sa bundevama

Ukoliko se vaša porodica ovog meseca proširila za malenog člana, i ukoliko ih očekujete do kraja oktobra, možda je dobro da znate sve o osobinama rođenih u oktobru. Kako se veruje, ove bebe izrastaju u vrlo romantične ali i vrlo odgovorne poslovne ljude.

Predstavljamo vam sedam zanimljivosti o onima koji su rođeni u oktorbru:

Sportski tipovi

Kao i osobe rođene u septembru, osobe rođene u oktobru takođe su sportski tipovi. Naime, što je više majka tokom trudnoće izloženija letnim sunčevim zracima, to će više pogodnosti vitamina D uticati na njeno još nerođeno dete. Upravo je jedna od tih pogodnosti rast kostiju i mišića.

Njihov cvet rođenja je neven

Neven je biljka koja može da poraste do 60 centimetara i koja je cenjena zbog svoje lekovite moći. Tako se neven često koristi za ublažavanje posekotina, opekotina, rana, pa čak i za ugriz ili ubod insekta.

Romantične su

Osobe rođene u oktobru vrlo su šarmantne te su vrlo dobri romantični partneri. Njima vlada Venera, stoga stvaraju sklad i poznate su kao "mirotvorci".

Vredni su i grabe ka svojim ciljevima

Marljive su i odlučne te su vrlo poslovno orijentisane. Kada nešto započnu, to onda moraju i da dovrše.

Shutterstock  Mama i beba se igraju

Harizmatične su

Osobe rođene u oktobru veoma su harizmatične. Svojim šarmantnim stavom sposobne su da osvoje svačije srce. Upravo zbog svoje harizme osobe rođene u oktobru veoma su popularne i svi žele da budu njihovi prijatelji.

Iskrene su i cene istinu

Osobe rođene u oktobru vrlo su iskrene i drže se istine. S njima ćete uvek znati na čemu ste i neće vas ogovarati iza leđa. Takođe, imaju "šesto čulo" za otkrivanje laži i nanjušiće ako prema njima niste iskreni. Budući da su uvek iskrene prema vama, jednaku dozu iskrenosti očekuju zauzvrat.

Shutterstock  Mama uči bebu da maše

Kreativne su

Osobe rođene u oktobru kreativni su umovi. Njihova kreativnost veoma im je korisna u životu, posebno u radnom okruženju. Kreativnost je razlog zbog kojeg su osobe rođene u oktobru uspešne na području umetnosti i dizajna.

(Yumama)