Stekla je milionski broj sledbenike iz svojih viralnih TikTok video zapisa o kuvanju, iako je prvobitno planirala da bude morski biolog, Nara je rekla da su se njeni planovi „promenili“ i da se sada fokusira na kuvanje i društvene mreže. Njen TikTok je prikupio 3 miliona pratilaca (i uvećava se) otkako je počela da objavljuje sadržaj za kuvanje 2023.

 Međutim, Narini recepti nisu samo prosečna pasta sa piletinom i parmezanom – ona pažljivo ručno priprema složena jela za svog muža i decu. U jednom video snimku iz marta 2024. ona je podelila kako su njena deca žudela za žitaricama, pa je od nule napravila pahuljice sa cimetom. U drugom postu iz februara 2024. Nara je napravila domaće pecivo i krem sir u znak sećanja na njenu i Lakijevu četvrtu godišnjicu braka. Nakon što je dobila komentare pune mržnje, Nara je na početku jednog od svojih video zapisa izjavila da voli da kuva za druge i da se od nje ne očekuje da to radi.

 „Samo želim da stavim do znanja da uživam u brizi o porodici tako što kuvam za njih“, rekla je ona. "Ovo nije nešto što se od mene očekuje ili nešto što moram da uradim."

Manekenka i influenserka udala se za Lakija u februaru 2020. godine i par je od tada dobio dvoje dece, ćerku Rumbl Hani i sina Slima Izi. Trenutno čekaju treće dete, iako je Nara (22) odlučila da još ne otkrije pol.
Nara, koja je rodila oboje svoje dece pre svoje 21. godine, podelila je u TikTok-u u martu 2024. da je oduvek želela da bude mlada mama, objašnjavajući da se nije osećala kao da je propustila bilo kakvu zabavu zbog toga.

Viralna mama na TikToku koja peče i domaće pahuljice za doručak
Instagram Printscreen naraaziza 

 „Oduvek sam želela da budem mlada mama jer bi nam tata tokom odrastanja uvek govorio da žali što ima decu kasnije u životu, pa sam prihvatila taj savet i to je jedna od najboljih odluka koje sam mogla da donesem“, rekla je ona. Znam da nije za svakoga."

Ona je Nemica i Južnoafrikanka

Nara je rođena 27. septembra 2001. u Južnoj Africi, odakle joj je majka. Kada je imala 3 meseca, Nara i njeni roditelji preselili su se u Frankfurt u Nemačkoj, jer joj je otac Nemac. Odrasla je u gradu i živela tamo do svoje 18. godine, rekla je u TikToku u martu 2024. Ona je dodala da je najstarija od troje, i da ima mlađeg brata i sestru, kao i starijeg polubrata sa mamine strane koji živi u Južnoj Africi. Iako je većina njenog sadržaja na engleskom, Nara govori oba jezika i povremeno je napravila neke od svojih kuvanja TikToks-a na nemačkom, uključujući video iz januara 2024. koji prikazuje recept za nemačke palačinke.

Karijeru je započela kao model

U svom TikToku opisujući sebe, Nara je rekla da je prvi put potpisana kao model u Nemačkoj kada je imala 14 godina. Kada je napunila 18 godina, Nara se preselila u Kaliforniju - uprkos tome što nikada ranije nije bila u poseti - i tamo nastavila svoju karijeru. Potpisana je za IMG, istu agenciju sa kojom je i Lucki. Nara je u svom TikToku rekla da je srela Lakija kroz svoju karijeru modela kada se prvi put preselila u Los Anđeles, a nakon šest meseci, njih dvoje su se venčali 21. februara 2020.

Ima dvoje dece i očekuje treće sa Lakijem

Narino i Lakijevo prvo dete, Rumble Honi, rođeno je 7. oktobra 2020. Njihovo drugo dete, sin po imenu Slim Izi , došao je nešto više od godinu dana kasnije, 6. januara 2022. U decembru 2023. par je objavio da su očekuju svoje treće dete. U nedeljama nakon njenog objavljivanja, manekenka je vodila Instagram pitanja i odgovore gde su joj pratioci postavljali pitanja o svemu, od njenog izbora da se porodi kod kuće do njene odluke da ima još jedno dete.

 Ona je podelila da je, iako je prvobitno bila „uporna“ u tome da više neće imati bebe, na kraju promenila mišljenje.

„Ta odluka se promenila ranije ove godine jer sam osećala da nešto nedostaje i stalno sam imala osećaj da naša porodica još nije kompletna“, napisala je ona. „Luki je oduvek želeo da imamo treće dete, ali je poštovao mene kada sam donela svoju odluku o tome. Odlučili smo da je to sada ili nikad, jer nisam želela da imaju ogromne razlike u godinama i volim koliko su Rumble i Slim bliski.”

Pitanje koje Nara često dobija je da li je premlada da bi već imala veliku porodicu — međutim, u svojoj priči je naglasila da je to bila prava odluka za nju.

„Znam da se 23 godine danas smatra mladim, imati decu, ali volim da sam mlada mama i da rastem sa svojom decom“, napisala je ona. „Nikada se ne osećam kao da 'propuštam' ili ne 'živim život' kao devojka u dvadesetim godinama. Svačiji koncept onoga što želi u životu je jedinstven za njih i ja uopšte ne bih menjala svoj put.”

 (Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Koliko je važna podrška roditelja, video koji je raznežio svet TikTok/dailyhumanmotivation