Psiholog Suzan Storm, osnivačica veb stranice Psychology Junkie, detaljno je opisala neke od glavnih atributa koje možete očekivati kod nekoga na osnovu njihove omiljene Diznijeve princeze, kako prenosi The Sun. Naravno ovo su samo zabavne i okvirne karakteristike, koje tako treba i uzimati.

Arijel

Arijel iz Male sirene žudi za svetom izvan poznatog, izvan tradicionalnog“, rekla je Suzan. Ona žudi za slobodom, istraživanjem i otkrićima i sledi svoje srce - čak i kada drugi pokušavaju da je obeshrabre. Deca koja navode Arijel kao svoju omiljenu Diznijevu princezu možda se „manje plaše rizika ili promena“ i verovatno će biti željna istraživanja novih mesta. Međutim, loša strana ovog tipa ličnosti je to što dete može biti manje svesno svojih odgovornosti ili obaveza.

Bel

Ona deca koja vole Bel iz Lepotice i zveri možda dele njen „pronicljiv, radoznao i otvoren“ pristup životu, rekla je Suzan. Oni takođe mogu biti spremni da rizikuju, poput Bel, koja je rizikovala sa Zveri i na kraju je pronašla sreću zauvek.

Pepeljuga

Savesna i praktična, Pepeljuga se prirodno brine o drugima dok daje najbolje od života koji je prema njoj bio okrutan i nepravedan“, objasnila je Suzan. Deca koja vole Pepeljugu više od svih drugih princeza verovatno znaju „moć dobrih namera“. Verovatno imaju majčinsku crtu, poput Pepeljuge, koja je dokazala da brine o svojim malim prijateljima miševima. I takođe će najverovatnije biti u stanju da "prevaziđu bilo koju prepreku" - baš kao princeza koja je izgubila cipelicu.

Elsa

Heroina Frozena prati svoju intuiciju u životu, a njeni obožavaoci su najverovatnije isti. Ona nije ljubitelj konfrontacije, umesto toga više voli da se izoluje nego da se meša u svađe. I ona je veoma dobra u slaganju tragova, što znači da će Elzino dete verovatno biti dobro u zagonetkama i kvizovima.

Moana

„Ona pronalazi načine da reši mnoge probleme širom sela, brzo se kreće da napravi promene na bolje“, objasnila je Suzan. Ali čak i sa svojim prednostima u liderstvu, ona čezne za više. Ona želi da vidi šta je iza grebena." I to je potreba za izazovima, ono što možete videti kod dece obožavatelja Moane. Moraju da se osećaju kao da probijaju neku granicu ili otvaraju novi trag“, rekla je ona. Oni su fascinirani nepoznatim i mrze da budu uvučeni u okvire.

Merida

Ona je hrabra u svakom smislu te reči i odbija da se složi sa planom koji je njena mama zacrtala za njen život. „Često je doživljavaju kao nepromišljenu, ali njeni postupci potiču iz snažne želje da bude slobodna i da sama donosi odluke“, rekla je Suzan. Deca koja su veliki obožavatelji riđe princeze će verovatno postati svesna da preuzimanje rizika često rezultira velikim nagradama.

Snežana

Ona ima "optimističan stav" i "dobru prirodu", i zna kako da stvori atmosferu "zabave i harmonije", rekla je Suzan.

„Bez obzira šta joj život baci, ona gura napred ne gubeći veru da život može biti bolji“, dodala je ona.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Kolač sneško belić od kokosa TikTok/rainbownourishments