Mnogi ljudi se pitaju šta danas radi jedna od najvećih dečijih zvezda iz serije TLC emisiju „Devojčice i tijare“, Mekenzi Majers. Mekenzi je rođena 2. juna 2005. godine u Luizijani. Počela je sa takmičenjima kao veoma mlada, kako prenosi Amothershipdown.

Nakon što je videla svoje dete kako se raspada pred kamerom, Mekenzina majka Huana odlučila je da se odmakne od svetske scene. Očigledno sa kamerama koje su ih pratile, Huani nije bilo prijatno da disciplinuje svoje dete. Dešavale su se mnogo potpuno nekontrolisane situacije, u kojima je devojčica pokazivala izuzetno anksiozno ponašanje, agresiju i teško nošenje sa stresom i besom. Postala je čak poznata po svojim ispadima na takmičenjima, izdiranjem na majku, u jednoj prilici je čak i ujela, devojčicu koja se takmičila sa njom!

Mekenzi se pojavila u emisiji Devojčice i tijare od 2010-2013; tada je imala samo 5 godina. Od svog poslednjeg pojavljivanja u emisiji, Majersova se uglavnom držala prikriveno. Godine 2018. učesnici su imali mini okupljanje na Nedelji mode u Njujorku. To je dovelo do nekih spekulacija da je planirala da se vrati manekenstvu, ali izgleda da to nije slučaj. Majers samo povremeno objavljuje na Instagramu, ali uglavnom nije aktivna na društvenim medijima.

Šta je danas sa malom kraljicom lepote
Instagram Printscreen makenziebellemyers 

Čini se da je Mekenzi Majers danas zauzeta svojim životom relativno anonimno. To bi mogla biti zdrava odluka, s obzirom na zamke u koje upadaju mala deca koja imaju pritisak života pod očima javnosti, i lošu stranu slave uopšte.

Yumama/J.D.

(BONUS VIDEO)

Novogodišnja frizura za devojčice mašna TikTok/brylkaproject