Brojne platforme na internetu su jako opasne za decu posebno mlađeg uzrasta, a veliki problem je što većina mališana jako brzo nauči da koristi Jutub. I dok ostavljate dete sa telefonom da bi završili poslove kod kuće ili imali pet minuta svog mira, ono jako brzo može da ode na sadržaj koji uopšte nije primeren za njegov uzrast. Međutim, mame sve više ističu da se ova vrsta problema pojavila i na dečijim platformama za koje se veruje da su zaštićene.

Mama Hana Bišop, na svom TikTok profilu objavila je video upozorenja svim roditeljima nakon što je videla šta njen dvogodišnji dečak gleda na Jutubu.

Naime, ostala je u šoku kada je primetila da u omiljenom dečijem crtanom filmu "Tomas i drugari" u jednom trenutku voz uz najstaršniji odraz lica preti da će ubiti svu decu. Ona je ovim snimkom želela da skrene pažnju svim roditeljima da nikako ne ostavljaju decu same sa telefonom, nego da prate šta gledaju. 

''Pazite šta vaša deca gledaju na Jutubu, ovo sam videla sasvim slučajno i šokiralo me'', napisala je uz video koji je u kratkom vremenu postao viralan i trenutno ima 4.6 miliona pregleda. U komentarima su se odmah javili i mnogi drugi roditelji koji su priznali da će odsad nadalje češće proveravati šta na ovoj platformi gledaju njihovi mališani.

Pogledajte zastrašujući trenutak:

Mama upozorila na video TikTok/beautyby_hannah.b

   (Yumama)