Deca brzo rastu i dok ste trepnuli treba da kupite novu odeću i obuću, ukoliko nemate nekog da vam pokloni ili pozajmi, moraćete da odvojite veću sumu novca kako bi ste obnovili garderobu. Kada uzmete u obzir da kvalitetnija dečija obuća košta skoro kao i za odrasle, a da deca jedva izguraju sezonu, zaista se postavlja pitanje koliko roditelji moraju da odvoje novca svakog meseca. I da li spadate u grupu onih koji pokušavaju da nađu način da ipak uštede kupujući u autlet ili jeftinijim radnjama.

Na društvenoj mreži Tviter mama je ispričala šta joj se dogodilo u prodavnici i time je otvorila jaku ostljivu temu o tome gde i kako kupovati dečiju obuću i odeću, a da ne budete "osuđeni" zbog toga.

"Kupujem maloj cipele, prodavačica: gospođo, to su modeli od prošle godine, od ove godine su na drugoj strani. Ok, kažem, ali ovi su jeftiniji. Jesu, ali su modeli od lani, nastavlja. Ok, kažem, ništa, kupiću joj ove od lani pa nek joj se rugaju drugi dvogodišnjaci", napisala je u svom tvitu.

Ova objava pokrenula je polemiku među roditeljima da li treba deci da kupujete garderobu i obuću nove kolekcije ili treba da potražite jeftiniju varijantu u autletima ili jeftinijim prodavnicama.

Šta vi mislite o tome:

(Yumama)