Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOLAZIO JE IZ ŠKOLE UZNEMIREN I TUŽAN: Stavila sam sinu diktafon u ranac i zaprepastila se onim što sam čula

Autor Radmila Ilić

Jedna majka odlučila se da sinu stavi diktafon u ranac kako bi saznala šta se dešava u školi, i zaprepastila se.

 Dečak, škola Izvor: Shutterstock

Kadmanu Dejvsu iz Amerike dijagnostikovan je autizam zbog čega je njegova mama odlučila da ga upiše u školu za decu sa posebnim potrebama. Nedavno je primetila da iz škole dolazi vidno uznemiren i shvatila je da nešto nije u redu. Poželela je da provei to na genijalan način.

Možda će vas zanimati

Stavila je diktafon u školsku torbu, a ono što je kasnije na njemu čula ju je zaprepastilo. Kadmen je bio zlostavljan u školi, ali za to su bili krivi profesori, a ne deca kako je ona sumnjala.

"Htela sam da vrištim i plačem jer je bilo baš loše. Pomisao da sam sina svaki dan slala tamo, a da nisam znala šta se događa, dotukla me je", rekla je očajna majka nakon što je otkrila kako se dve profesorke ponašaju prema njenom sinu, zbog čega su i dobile otkaz u školi koju je 12-godišnjak pohađao.

 Škola, deca
Dečak u školi
Izvor: Shutterstock

Otkrila je kako joj sina zlostavljaju dve profesorke.

"Da vidimo šta bi učinili s njim u j… javnoj školi. Ne bi izdržao ni minut", čuje se na snimku dok mu na drugom profesorka prigovara zato što ne piše i govori mu da zbog toga ne može da sedi s drugim učenicima.

Direktor škole odmah je reagovao, a profesorke su dobile otkaz. Ideja ove majke je sjajno rešenje ukoliko sumnjate da vaše dete trpi neko zlostavljanje u školi, što danas nažalost nije redak slučaj, posebno među decom.

(Yumama)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica