Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Izgubili smo lopatu, pa smo sneg čistili tiganjem': 10 najkreativnijih kazni za neposlušne mališane

A koje su vaši domišljati načini da kaznite neposlušno dete?

  Izvor: Foto: Shutterstock 279038345

Jedan korisnik Redita tražio je od roditelja da otkriju najkreativnije kazne koje su smislili za svoju decu i mnogi su njegovu molbu uslišili, setivši se i onih kazni koje su dobijali kao deca.

Povezane vesti

Povezane vesti

Evo nekih najzanimljivijih, od domišljatih do praktičnih.

1. "Izgubili smo lopate za sneg, pa su nas roditelji naterali da sneg čistimo loncima i tiganjima."

2. "Moja najbolja prijateljica i njen brat nisu prestajali da se svađaju, a njihovi roditelji su isprobali sve uobičajene metode kažnjavanja. Na kraju se otac dosetio da ih oboje odvede u garažu, sedne sa njima držeći ih za ruke, a zatim su zajedno gledali kako se boja suši na platnu. Kad god su rekli nešto ružno jedan drugom, otac bi samo dodao još malo boje na platno."

3. "Ako bih prejako zalupio vratima, mama, baka i deda su me terali da ih lepo zatvorim 50 puta, brojeći naglas. Ako bih ih opet prejako zalupio, morao sam da krenem ispočetka."

4. "Jednom sam slučajno pištoljem igračkom opalio pored oca, a on me zatim naterao da pročitam priručnik o sigurnom baratanju oružjem." 

5. "Kad god smo se brat i ja posvađali, roditelji su nas naterali da slabijom rukom očistimo i izribamo celu kuhinju."

6. "Najkreativnija kazna koju sam dobio je kad me otac smestio da sednem na kauč i održao tročasovno predavanje o uzrocima i posledicama Prvog svetskog rata."

7. "Obožavam da kuvam i pečem, a moja majka voli čistu kuhinju. Jednom sam tako pekao nešto i ostavio prljave sudove u sudoperi, a ona mi je za kaznu oduzela šećer i brašno na par nedelja"

8. "Kad sam imao 15 godina, napio sam se na jednoj žurci. Majka je morala da dođe po mene, a celim putem kući nije rekla ni reč. Sutradan me rano probudila, rekla da sednem za sto, natočila čašicu tekile i rekla: 'Ako ćeš da piješ, pij sa mnom.' Sam miris me odmah naterao na povraćanje i otad nisam popio kap tekile."

9. "Mama je napravila 'kolo sreće' s kaznama. Kad god bih nešto skrivio, zavrtela ga je i morao sam da odradim kaznu na kojoj se kolo zaustavilo."

10. "Jednom, kad uobičajene kazne nisu dale rezultat, majka mi je rekla da me proklela kletvom da jednog dana imam decu baš kakav sam ja."

Pročitajte i...

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica