Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon isprobavanja kupaćih kostima, mama podsetila svet na važnu lekciju o vaspitanju (FOTO)

Ne postoji roditelj koji svom detetu skoro svakodnevno ne govori koliko je lepo. Ipak, dela govore više od reči, a nedavno iskustvo koje je doživela isprobavajući kupaće kostime sa svojom ćerkom, nateralo je jednu mamu da sebe i ...

 Izvor: Foto: Facebook

Mama i blogerka Britni Džonson nedavno je sa ćerkicom otišla u kupovinu kupaćih kostima. Britni je napravila nekoliko fotografija koje je htela da pošalje prijateljicama, ne bi li od njih dobila komentar koji kaupaći joj najbolje stoji, a onda je njena ćerkica izjavila nešto što je ovu mamu nateralo da se dobro zamisli.

Zato je sebe, a i svet podsetila na važnu životnu lekciju:

"Kada smo krenule u tržni centar, moja devojčica je na sebi imala preslatku haljinicu, fensi cipelice i tašnicu. “Nemoj da mi zaboraviš naočare! O da, moram da ponesem i bebu sa nama.” Prava pravcata diva. Sve vreme. Opušteno je ćaskala sa prodavcem u Starbaksu, čak i nakon što ju je ubeđivao da se ne kaže Starbast i da ne prodaju kolače. Bile smo i na večeri gde je konobarici rekla “molim”, “hvala” i “sviđa mi se vaša kosa!”... Dala je ‘pet’ gospodinu koji je radio na ringišpilu i svoja dva ekstra žetona poklonila devojčici koja je čekala sa strane. Potom smo otišle u Target gde mi je pomogla da izaberem kupaći kostim. Odlučile smo se za 11 modela. Ušle smo u kabinu, a ona je odložila svoju lutkicu i počela da skida kostime s vešalica i viče ‘Vidim ti guzu!’ tako da su je čuli svi okolo.

Povezane vesti

Onda sam ja počela da isprobavam kostime. Fotkala sam se u njima kako bi poslala fotografije drugaricama da vide koji mi najbolje stoji, jer to su te čudne stvari koje devojke rade... A onda sam uslikala ovu fotografiju. Vidite li ovu slatku curicu u uglu sa napola obučenom haljinom i gornjim delom bikinija? Zastala sam na sekund da vidim šta će reći, a ona se okrenula ka ogledalu i rekla: “Vau! Kako volim enimal print! Zar nisam prelepa!? Da li i ti misliš da sam prelepa?”

When we walked into the mall, my girl had her purse, her fancy shoes and her pretty dress on. "Don't forget my...

Posted by Brittney Johnson on Monday, May 8, 2017

Tada sam shvatila da ona govori samo ono što čuje i vidi, a ja joj svakog dana govorim da je lepa. Prema svima je ljubazna, jer joj ja govorim da treba da bude ljubazna. Ljubazna je i kada nešto naručujemo, jer čuje kako se ja obraćam strancima. Voli da daje komplimente ljudima koje ne poznaje, jer zna koliko je lepo čuti kada vas neko pohvali za nešto. A kad smo u garderobi, u ovim kostimima od svih mogućih stvari, postoji taj trenutak u kojem mogu reći: ‘Čoveče, stvarno sam se ugojila ove godine’ ili ‘Vau, lepo mi stoji ova boja!’ I te reči zatim ostaju urezane u glavi moje devojčice.

Povezane vesti

Kada je reč o manirima, budite primer svojoj deci.

Kada je reč o ljubaznosti, budite primer svojoj deci.

I takođe - kada je reč o slici vašeg tela, budite primer svojoj deci. Ja ne nosim najmanje brojeve i nikad neću. Imam široke kukove i veliki torzo, a iz nekog razloga moj središnji deo tela ne može da pocrni kao ostatak tela. Ali ovo telo je stvorilo drugo telo. Ja sam jaka, sposobna i srećna. Ne moram da budem lepa kao bilo ko drugi, jer sam lepa kao ja. A kada moja devojčica odraste i suoči se sa kritikama i osudama, uvek ću je podsećati da su devojke koje izgledaju najlepše u kupaćem kostimu one koje su istinski srećne, bez obzira na njihov izgled. I jedino to je važno. I želim da svaki put kada se pogleda u ogledalo kaže “zaista izgledam prelepo”, jer svaka devojka zaslužuje da se tako oseća."

Najnovije

Vesti

Porodica