Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatna onlajn priprema za malu maturu

Sajt za besplatnu pripremu male mature www.mala-matura.com ove godine je ponovo na raspolaganju osmacima.

  Izvor: Foto: Shutterstock

U ovom trenutku na sajtu su dostupni kurs srpskog jezika i kurs matematike. Dovoljno je samo da se učenik registruje na sajt i može početi da vežba. Takođe, đaci mogu postavljati pitanja profesorima, kako na sajtu tako i putem zvanične Facebook stranice Mala-matura.com.

Posebno je zanimljivo što je ove godine učenicima od samog početka na raspolaganju Android aplikacija za pripremu male mature, zahvaljujući kojoj se mogu pripremati za završni ispit i preko tableta ili mobilnog telefona, gde god da se u tom trenutku nalaze. Android aplikaciju za pripremu male mature učenici mogu besplatno preuzeti sa Google play stora, na ovom linku.

"Uz pomoć ove aplikacije deca mogu da spremaju završni ispit sa mobilnih telefona i tablet računara, sa bilo kog mesta na kojem se trenutno nalaze, iz parka, od kuće, u prevozu", kaže Aleksandra Prokopijević, profesor srpskog jezika u Srednjoj školi za informacione tehnologije ITHS.

Takođe, u narednih par meseci decu očekuju brojne olakšice i pogodnosti što se tiče pripreme završnog ispita na ovom sajtu. Uskoro će biti dostupni i testovi srpskog i matematike, već krajem sledeće nedelje, zatim i kombinovani test, chat konsultacje, a i brojne druge pogodnosti za učenike koji se pripremaju za završni ispit.

Sajt mala-matura.com je projekat besplatne pripremne nastave Srednje škole za informacione tehnologije ITHS(www.iths.edu.rs), Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije ITS (www.its.edu.rs) i kompanije LINK group.

Ovaj sajt lako se koristi i dovoljno je samo da se učenik registruje na stranicu i može da bira oblasti iz gradiva srpskog i matematike, kao što su, na primer, fonetika, morfologija, ili geometrija, algebra. Detaljno uputstvo upotrebe sajta možete pogledati na linku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica