Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HELENA IZ ČAČKA IMA AUTIZAM, AGRESIVNA JE I SKLONA POVREĐIVANJU: Živi sa mamom kao podstanar - potrebna joj je pomoć

Helena Živković (2018) iz Čačka ima poremećaj iz spektra autizma, ispoljava znake agresije i sklona je samopovređivanju - živi sa mamom Jelenom i bratom kao podstanar, a sada joj je potrebna naša pomoć za lečenje.

 Pomoć za devojčicu iz Čačka koja ima autizam3.jpg Izvor: Pokreni život

Helena Živković (2018) iz Čačka ima poremećaj iz spektra autizma F84. Rođena je u terminu, a u prvom satu života dobila je veliku infekciju i sepsu i morala je da bude intubirana. Prebačena je na intenzivnu negu u KC Kragujevac, gde je postavljena na veštačku ventilaciju.

Posle četrdeset dana od rođenja operisan joj je tumor leve podlaktice, a tek sa navršene četiri godine dobila je dijagnozu F84, koja zahteva intenzivni logopedsko – defektološki tretman.

Jelena Živković, samohrana majka dvoje dece iz Čačka, šestogodišnjeg Nikole i četvorogodišnje Helene, žive kao podstanari i kaže da joj je najveća rana to što njena devojčica ima autizam i ispoljava znake agresije i samopovređivanja. Iz čista mira bi podletela pod auto, skočila sa terase, dodaje. Ona živi sa svojim mališanima kao podstanar, a sa suprugom se razvela kako zbog loših odnosa, tako i zbog dijagnoze koja je utvrđena njenoj maloj četvorogodišnjoj devojčici.

 Pomoć za devojčicu iz Čačka koja ima autizam.jpg Izvor: Pokreni život

Sada je Heleni potrebna nađa pomoć. Sredstva su potrebna za lečenje matičnim ćelijama, defektološke i logopedske tretmane, dijagnostiku, lekove, komunikator, somatoped, kao i za putne troškove i smeštaj.

Slanjem SMS poruke 137 na 3800

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001472179-19

Uplatom na devizni račun: 160-6000001478775-19

IBAN: RS35160600000147877519

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom putem Paypala na linku: Paypal

Uplatom putem kartice na linku: E-doniraj

 Pomoć za devojčicu iz Čačka koja ima autizam5.jpg Izvor: Pokreni život

 (Yumama/Pokreni život)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica