Najviše vole da se igraju sa lutkama, pa će ih onda ova leteća princeza sigurno obradovati! Jer to je ostvarenje
njihovog sna – da princeza kojom se igraju može da leti! A roditelje će obradovati što mogu da uštede ako je poruče OVDE.
Ova leteća lutkica će izmamiti osmeh na lice i onim sasvim malim devojčicama, i onim nešto starijim. Sjajan je poklon različitim povodima, pa zašto da ne bude, na primer, deo novogodišnjeg paketića. 

Pored toga što ovom lutkom može da se igra kao i ostalim lutkicama, ona može i da LETI! A kako? Zahvaljujući senzorima na cipelicama! Dakle, nema daljinskog upravljača, već senzori na cipelicama detektuju kada pod njih stavite ruku i lutka tada zna da treba da ide gore. Čim krene da se spušta, dete samo treba pod nju da stavi ruku i opet će poleteti. Njena predivna roze krila je mogu vinuti i do čak 3 metra u visinu.

Gde ova leteća lutka može da se kupi po najboljoj ceni? Možete da poručite ili online OVDE , a možete i tako što ćete pozvati na broj telefona 011/6 888 999.

leteca-lutka.jpg
Promo 

Ono što je gotovo izvesno jeste da ova igračka drži pažnju duže od bilo koje druge igračke. Zato što je drugačija, originalnija! Ali pored toga što je zabavna, ona je i korisna. Naime, ona je odlična za koncentraciju, jer deca moraju da se usredsrede da im ne padne i da znaju kada treba da joj “daju znak” rukom da opet poleti.

Takođe, s obzirom da leti bez daljinskog upravljača, može biti povod za brojne maštovite priče koje će deca osmiliti o njoj sama ili uz vašu pomoć, vrlo pozitivno učtiče na kreativnost.

leteca-lutka2.jpg
Promo 


Ona se puni i to preko USB kabla koji se se dobija u pakovanju. Potrebno je svega 2 sata punjenja kako bi dete moglo da se igra njom. 

Gde ova leteća lutka može da se kupi po najboljoj ceni? Možete da poručite ili online OVDE , a možete i tako što ćete pozvati na broj telefona 011/6 888 999.