Idealan način da vaše dete nauči brojeve i osnovno računanje na zabavan i interaktivan način jeste uz pomoć edukativne vage! Ova vaga je dizajnirana tako da pomaže deci da nauče osnove matematike kroz igru. Svojim šarenim bojama i interesantnim dizajnom, ova vaga će privući pažnju vašeg deteta i motivisati ga da uči – pogledajte je OVDE!

Ova matematička vaga za decu ima nekoliko funkcija koje će vašem detetu pomoći da stekne osnovno znanje iz matematike. Može se koristiti za učenje brojeva, sabiranja, oduzimanja, množenja i deljenja. Vaga dolazi sa osam različitih predmeta koje vaše dete može koristiti za merenje i računanje, i koje se mogu kombinovati na različite načine kako bi se stvorili različiti brojevi.

Ova matematička vaga za decu je jednostavna za korišćenje i lako se može prilagoditi potrebama vašeg deteta. Može se koristiti kod kuće, u učionici ili u bilo kojoj drugoj okolini koja je prikladna za učenje. Osim što pomaže deci da nauče matematiku, ova vaga takođe podstiče razvoj finih motoričkih sposobnosti i koordinacije oka-ruka kod dece. Vaše dete će se zabavljati dok uči i razvija
svoje motoričke sposobnosti.

Da li ova vaga može negde kod nas da se kupi? Da, može OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

pingvin 1.jpg
Promo 

Matematička vaga za decu je napravljena od kvalitetnih materijala i dizajnirana je tako da bude izdržljiva i dugotrajna. Vaga je takođe sigurna za upotrebu, jer ne sadrži oštre ivice ili delove koji bi mogli da povrede vaše dete. Ovaj proizvod je idealan za decu uzrasta od 3 do 8 godina.

Da li ova vaga može negde kod nas da se kupi? Da, može OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.